Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeeroplossing in de zorg

Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan voor verschillende branches en zo ook voor ziekenhuizen. Het is belangrijk dat er voldoende fietsplaatsen aanwezig zijn zodat bezoekers van het ziekenhuis, wanneer ze op de fiets zijn, hun fiets goed en veilig kunnen parkeren. Klaver Fietsparkeren biedt op maat gemaakte fietsparkeeroplossingen aan.  

Neem contact met ons op

VERSCHILLENDE PARKEEROPLOSSINGEN VOOR ONDER ANDERE IN DE ZORG  

Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan voor veel verschillende bedrijven en heeft een unieke oplossing voor elke situatie. Zo heeft ze bijvoorbeeld fietsparkeerplaatsen gerealiseerd bij scholen, bedrijven, stations, openbare ruimtes en zorginstellingen. Enkele voorbeelden van ziekenhuizen waar fietsparkeerplaatsen zijn gerealiseerd, zijn:

WAAROM UW FIETSENSTALLING VOOR ZIEKENHUIZEN LATEN PLAATSEN DOOR KLAVER FIETSPARKEREN?

De fietsenrekken van Klaver Feitsparkeren zijn voorzien van het FietsParKeur Keurmerk. Dit wil zeggen dat deze aan verschillende strenge kwaliteitseisen voldoen. Klaver Fietsparkeren heeft haar eigen productie- en montage team. Ook om deze reden kan Klaver Fietsparkeren de kwaliteit van haar producten waarborgen. Bij Klaver Fietsparkeren staan veiligheid en gebruiksgemak centraal. Met deze twee aspecten wordt dan ook rekening gehouden met het ontwerp van de fietsenstallingen.

Geïnteresseerd in een fietsparkeeroplossing van Klaver Fietsparkeren?

Bent u geïnteresseerd in fietsenrekken of fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren voor bijvoorbeeld uw zorginstelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen op 0528 74 52 00, mailen of ons contactformulier invullen. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.