Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeeroplossing in de zorg

Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan die voor elke situatie geschikt zijn. We hebben reeds bij diverse bedrijven onze fietsparkeeroplossingen mogen plaatsen. Enkele voorbeelden zijn: scholen, stations, openbare ruimtes en zorginstellingen. Klaver Fietsparkeren gaat graag met u in gesprek om voor u tot de beste fietsparkeeroplossing te komen voor bijvoorbeeld uw zorginstelling.     

Neem contact met ons op

Fietsparkeerplaatsen voor bij ziekenhuizen

Klaver Fietsparkeren heeft al bij diverse zorginstellingen fietsenrekken en fietsoverkappingen mogen plaatsen. Enkele voorbeelden zijn het Martini ziekenhuis te Groningen, het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch, het Schepersziekenhuis in Emmen en het Stratenum UMC in Utrecht.    

Op maat gemaakte oplossingen voor elke situatie

Klaver Fietsparkeren heeft voor elke situatie een op maat gemaakte oplossing. Wij hebben diverse fietsparkeeroplossingen in ons assortiment. We hebben enkellaagse fietsenrekken, maar ook dubbellaagse fietsenrekken. Deze dubbellaagse fietsenrekken zijn bijvoorbeeld prima toe te passen wanneer er ruimtegebrek is of wanneer er gewoonweg veel fietsen geparkeerd moeten kunnen worden. De fietsenrekken zijn enkelzijdig en dubbelzijdig verkrijgbaar. Onze fietsenrekken kunnen gecombineerd worden met onze fietsoverkappingen. Wij hebben diverse fietsoverkappingen in ons aanbod. Hierbij is het mogelijk om de kleur en het materiaal te kiezen. Het is zelfs mogelijk om een fietsoverkapping met sedumdakbedekking te kopen.

Tegenwoordig worden elektrische fietsen steeds populairder. Hier speelt Klaver Fietsparkeren op in door oplaadpunten voor elektrische fietsen aan te bieden. Deze oplaadpunten kunnen geleverd worden bij onze fietsenrekken.   

Geïnteresseerd in fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren?

Bent u geïnteresseerd in een fietsenstalling of fietsoverkapping? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen op onze contactpagina. Eén van onze deskundigen zal u te woord staan. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.