Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeeroplossing in de zorg

Ziekenhuizen dienen op meerdere mogelijke manieren bereikbaar te zijn: met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Medewerkers en bezoekers moeten hun vervoersmiddel kwijt kunnen en hier wil Klaver Fietsparkeren bij assisteren. We willen fietsparkeren zo aangenaam mogelijk maken. Met deskundig advies en efficiënte fietsparkeersystemen willen wij ook in de zorg voor de beste fietsparkeeroplossing zorgen.

Neem contact met ons op

Fietsparkeeroplossingen in de zorg

Een van de ziekenhuizen waar we voorheen mee hebben samengewerkt, is het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zij hadden nieuwe fietsenrekken nodig, maar wisten niet goed welke zouden passen. Wel wisten ze dat ze de beste fietsenrekken wilde hebben, dus hebben ze een fietsparkeertest gedaan. Verschillende fabrikanten - waaronder Klaver Fietsparkeren - deden mee met het leveren van proefopstellingen. Wij hebben uiteindelijk gewonnen en mochten ons etage-fietsparkeersysteem en ons laagparkeersysteem de Cobra plaatsen. Naast het Jeroen Bosch Ziekenhuis hebben wij ook fietsenrekken geplaatst bij het Scheper Ziekenhuis in Emmen. Hier hebben we voldoende plaats gecreëerd om de fietsen te stallen en de bezoekers weer met vertrouwen gebruik kunnen maken van de fietsparkeergelegenheid.

Verschillende soorten en maten

Voor ons is het van belang dat de fietsparkeersystemen volledig aan uw eisen voldoen. Dit is een van de redenen dat wij maatwerk aanbieden. De fietsparkeervoorzieningen die wij aanbieden kunnen wij leveren met verschillende soorten afwerkingen en in verschillende kleuren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het bij uw omgeving past. Daarnaast kunt u ervanuit gaan dat onze systemen over de hoogste kwaliteit beschikken. Naast dat wij onze eigen productontwikkelaar hebben, werken wij ook uitsluitend met onze eigen montageteams, waardoor wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Heeft u interesse in een fietsparkeersysteem of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon, email of via het contactformulier.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.