Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeer oplossingen voor de binnenstad

In de stad is het vaak druk en is het altijd zoeken naar een parkeerplaats voor je auto. Vaak is het dan ook beter om met de fiets naar de stad te gaan. Echter, moeten er wel voldoende fietsparkeerplaatsen aanwezig zijn om de fietsen in te kunnen parkeren. Klaver Fietsparkeren biedt complete fietsparkeeroplossingen aan en heeft voor vrijwel elke situatie een unieke oplossing.

Neem contact met ons op

Veilig fietsen parkeren in de stad

Het is in steden vaak druk en het is daarom ook handig dat fietsen netjes geparkeerd kunnen worden in fietsenrekken. Klaver Fietsparkeren heeft verschillende fietsparkeeroplossingen voor onder andere steden. Ze heeft verschillende fietsoverkappingen in haar assortiment. De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn uitstekend te combineren met de fietsoverkappingen. De fietsenrekken zijn enkellaags en dubbellaags te verkrijgen. Klaver fietsparkeren heeft ook oplaadpunten voor elektrische fietsen om in te spelen op de toenemende populariteit van de elektrische fiets.

Over Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een Nederlandse onderneming met klanten door heel Europa. Wij focussen ons uitsluitend op fietsparkeren. Doordat wij beschikken over onze eigen productontwikkelaars en montageteams houden wij de kwaliteit altijd hoog. Onze fietsparkeersystemen zijn allemaal voorzien van het FietsParKeur keurmerk, dit keurmerk biedt de garantie dat onze fietsparkeersystemen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. 

Geïnteresseerd in fietsenrekken of fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren?

Bent u geïnteresseerd in een fietsparkeeroplossing van Klaver Fietsparkeren of wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0528 74 52 00, ons te mailen of ons contactformulier in te vullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.