Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeer oplossingen voor de binnenstad

In de stad is het vaak druk waardoor een parkeerplaats voor de auto lastig te vinden is. De fiets of het openbaar vervoer is vaak een betere optie. Hiervoor zijn er echter wel voldoende fietsparkeerplaatsen nodig. Dit maakt de binnenstad niet alleen mooier, het motiveert mensen ook om vaker de fiets te pakken. Klaver Fietsparkeren biedt oplossingen op maat aan. 

Neem contact met ons op

Veilig fietsen parkeren in de stad

Geparkeerde fietsen op de stoep veroorzaken overlast. Vooral in de stad zorgen deze geparkeerde fietsen ervoor dat men niet normaal over straat kan lopen. Klaver Fietsparkeren kan voor een oplossing zorgen. Door veilige fietsparkeersystemen te plaatsen, zijn fietsers eerder geneigd om hun fiets goed te stallen. In een stad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor systemen met of zonder aanbindvoorziening en zelfs met oplaadpunt. Daarnaast verzorgen wij ook overdekte of zelfs dubbellaags fietsparkeersystemen. Hierdoor maken wij het voor iedere stad mogelijk om zichzelf te onderscheiden van andere steden en de fietsers een veilige plek te geven om de fiets te stallen.

Over Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een Nederlandse onderneming met klanten door heel Europa. Wij focussen ons uitsluitend op fietsparkeren. Doordat wij beschikken over onze eigen productontwikkelaars en montageteams houden wij de kwaliteit altijd hoog. Onze fietsparkeersystemen zijn allemaal voorzien van het FietsParkKeur keurmerk, dit keurmerk biedt de garantie dat onze fietsparkeersystemen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Heeft u interesse in onze fietsparkeersystemen of wilt u meer informatie over een ander product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of door het invullen van ons contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.