Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeer oplossingen voor bedrijven

Het is belangrijk dat uw werknemers die op de fiets zijn hun fiets veilig en droog kunnen parkeren. Wanneer de veiligheid goed op orde is en er voldoende plaatsen zijn, zijn uw werknemers eerder geneigd om op de fiets naar het werk te komen. Ook is het belangrijk om voldoende plaatsen te hebben voor verschillende soorten voertuigen, zoals elektrische fietsen en bakfietsen. Klaver Fietsparkeren gaat graag met u in gesprek om over een passende parkeeroplossing voor uw bedrijf te praten.   

Neem contact met ons op

Diverse Fietsparkeer oplossingen voor verschillende soorten bedrijven

Klaver Fietsparkeren creëert fietsenstallingen op maat voor uw bedrijf, zodat deze bij de omgeving past en veilig is. Voor ons staat veiligheid centraal. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de fietsparkeergelegenheid gebruiksvriendelijk is. Een bedrijf waar wij fietsenstallingen hebben geplaatst is de koninklijke metaalunie in Nieuwegein. Wij hebben hier onze Cobra fietsenrekken geplaatst en een aparte ruimte gecreëerd waar krat- en bakfietsen en fietsen met kinderzitjes geplaatst kunnen worden. Een ander bedrijf waar wij stallingen hebben geplaatst is Vodafone in Maastricht. In deze stalling kunnen 300 fietsen geplaatst worden en er zijn oplaadpunten voor 20 elektrische fietsen.      

Klaver Fietsparkeren

Klaver biedt de mogelijkheid uw fietsenstalling te leveren en te plaatsen. Ook geven wij de mogelijkheid om voor de dubbellaagse fietsenrekken een onderhoudscontract aan te gaan. Bedrijven zijn één van de vele sectoren waar wij fietsenstallingen plaatsen. Wij hebben in het verleden ook fietsenrekken geplaatst bij onder andere scholen, steden, stations en bij zorginstellingen.

Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u een afspraak met ons maken zodat wij u kunnen voorzien van advies, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons mailen op info@klaverfietsparkeren.nl, bellen naar 0528 74 52 00 of u kunt het contactformulier op onze contactpagina invullen.  

   

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.