Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeer oplossingen in het onderwijs

Scholen en fietsenstallingen kunnen niet zonder elkaar. Op schooldagen gaan kinderen (en ouders) massaal op de fiets naar school. Niet alleen scholieren van basisscholen en middelbare scholen gebruiken fietsenrekken. Ook onder studenten is de fiets een populair vervoermiddel. Het is daarom van belang dat er in het onderwijs voldoende ruimte is om de fietsen te parkeren. Klaver Fietsparkeren zorgt voor fietsparkeer oplossingen op maat voor onder andere onderwijsinstellingen.

Neem contact met ons op

Fietsparkeren op de universiteit en op school

Bij meerdere onderwijsinstellingen heeft Klaver Fietsparkeren voor een fietsparkeer oplossing gezorgd. Zo ook bij de Rijksuniversiteit te Groningen. Hier staat de T-Hide fietsenstalling met een sedum dakbedekking. Deze overkapping is zo ontworpen dat deze perfect past in de binnentuin van de universiteit. Naast Groningen heeft ook de universiteit van Wageningen gekozen voor één van onze fietsparkeersystemen. Er zijn hier 2000 plaatsen gerealiseerd met ons Cluster system en een groot aantal Cobra fietsplaatsen in de fietskelder. Daarnaast hebben wij ook meerdere overkappingen geplaatst bij scholen zoals het ROC in Amsterdam en Amstelveen.

Over Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft zich gespecialiseerd in uitsluitend fietsparkeren. Wij willen voor iedere fietser een optimaal systeem met optimaal gebruiksgemak en veiligheid bieden. Heeft u interesse in één van onze systemen of overkappingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail, telefoon of door het contactformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en de mogelijkheden met u bespreken.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.