Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeer oplossingen bij het station

Stations zijn vaak drukbezochte plekken. Veel mensen komen naar het station op de fiets. Omdat het zo druk op stations is, is het belangrijk om goede fietsparkeerplaatsen aan te bieden. Klaver Fietsparkeren biedt op maat gemaakte fietsparkeeroplossingen aan en heeft voor vrijwel elke situatie een unieke oplossing. Zo heeft ze reeds voor verschillende branches feitsparkeeroplossingen gerealiseerd. Hier valt te denken aan openbare ruimtes, zorginstellingen, bedrijven, scholen en zo ook stations.   

Neem contact met ons op

Fietsparkeersystemen op stations

Klaver Fietsparkeren heeft bij diverse stations fietsparkeeroplossingen gerealiseerd. Enkele voorbeelden zijn:

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende producten in haar assortiment. Reguliere fietsenrekken zijn verkrijgbaar, maar ook dubbellaagse fietsenrekken. Deze dubbellaagse fietsenrekken zijn uitermate geschikt voor wanneer er sprake is van ruimtegebrek. De enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken zijn dubbelzijdig en enkelzijdig verkrijgbaar.

Klaver Fietsparkeren heeft ook enkele fietsoverkappingen in haar assortiment die te combineren zijn met de fietsenrekken.

Om in te spelen op de toenemende vraag naar oplaadplaatsen voor elektrische fietsen, biedt Klaver Fietsparkeren ook oplaadpunten voor elektrische fietsen aan.  

Over Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan voor vrijwel elke situatie. Tegenwoordig spelen de volgende problemen een rol door het toenemende aantal fietsen in Nederland: ruimtegebrek, zwerffietsen en foutparkeerders. Klaver Fietsparkeren probeert met haar fietsparkeeroplossingen deze problemen uit de weg te gaan.  

Geïnteresseerd in een fietsparkeeroplossing van KlaverFietsparkeren?

Bent u geïnteresseerd in een fietsparkeeroplossing van Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0528 74 52 00, te mailen of ons contactformulier in te vullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.