Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsparkeer oplossingen bij het station

Stations zijn drukke plekken waar mensen bijeenkomen om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Een station is meestal niet op loopafstand, waardoor mensen vaak de fiets pakken en deze op het station stallen. Vanwege de drukte is het van belang om voor stations goede fietsparkeer oplossing te creëren. Hierdoor zijn reizigers ervan verzekerd dat hun fiets veilig gestald staat en ze deze eenvoudig terug kunnen vinden.

Neem contact met ons op

Fietsparkeersystemen op stations

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende stations voorzien van mooie, efficiënte en veilige fietsenstallingen. Bij Station Europapark in Groningen is een verlichte, ondergrondse fietsenstalling geplaatst. Deze hebben wij ingericht met de onderplaatsen van de 2ParkUp. Door enkel de onderplaatsen te gebruiken, kan de fietsparkeercapaciteit in de toekomst eenvoudig worden verdubbeld.
Naast treinstations hebben ook busstations behoefte aan een veilige parkeerplaats voor de fietsen. Een voorbeeld hiervan is het busstation in Uithoorn; hier hebben wij 300 overdekte fietsplaatsen gecreëerd. Door de fietsoverkapping T-Hide te combineren met laagparkeren, is het station in Uithoorn weer een veilige en overzichtelijke opstapplaats geworden.

Over Klaver Fietsparkeren

Het doel van Klaver Fietsparkeren is fietsparkeren weer aangenaam te maken. Wij vinden het belangrijk dat fietsers veilig hun fiets kunnen parkeren. Hiervoor bieden wij fietsparkeeroplossingen op maat aan. Wij zijn de meest innovatieve dienstverlener op het gebied van fietsparkeren en bieden onze diensten door heel Europa aan. Heeft u interesse in een fietsparkeeroplossing voor stations of andere locaties? Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail, telefoon of door ons contactformulier in te vullen. Wij assisteren u graag om tot een optimale fietsparkeervoorziening te komen.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.