Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsoverkappingen

Voortaan altijd de fiets droog stallen? Dat kan met de fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren. Mede door ruim 30 jaar ervaring bieden wij zowel duurzame als kwalitatief hoogstaande fietsparkeeroplossingen. Voor iedere situatie waarin een overkapte fietsenstalling gewenst is, bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

De perfecte overkapte oplossingen

flexEr zijn verschillende redenen om een fiets droog te willen stallen. Een fiets die veel aan regen en buitenlucht blootgesteld wordt, zal sneller slijten dan een fiets die droog gestald wordt. Daarnaast bieden bepaalde fietsoverkappingen ook meer veiligheid dan open varianten. De Cardenza fietskluis van Klaver Fietsparkeren biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fietsen zowel droog als veilig te kunnen parkeren. Zo wordt de fiets niet alleen beschermd tegen alle weersomstandigheden, maar ook tegen diefstal en vandalisme. Naast de Cardenza fietskluizen biedt Klaver Fietsparkeren nog verschillende andere overkapte fietsparkeeroplossingen op maat. De T-Hide overkapping biedt plaats aan een groot aantal fietsen en is hiermee geschikt voor instanties, zoals onder andere scholen en ziekenhuizen. De fietsenrekken van deze fietsenoverkapping zijn vervaardigd uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal. Uw fiets staat gegarandeerd veilig en droog met de T-Hide fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren.

Kwaliteit en keuze

Klaver Fietsparkeren zorgt altijd voor de beste fietsparkeeroplossing op maat. Door onze ruime ervaring en gedegen expertise kunnen wij precies zeggen welke oplossing passend is voor uw situatie. Wanneer u kiest voor fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren, kiest u tevens voor hoge kwaliteit en een ruime keuze. Onze fietsenrekken zijn van thermisch verzinkt staal en zijn in iedere gewenste kleur te poedercoaten. Hierdoor bieden wij dus niet alleen fietsparkeeroplossingen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook een ruime keuze aan designs en kleuren. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste oplossing bieden. Is uw interesse voor fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren gewekt? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.