Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsoverkapping tuin

Steeds meer mensen in Nederland pakken de fiets om op plaats van bestemming te komen. Fietsen is duurzaam, het bespaart geld en is ook nog gezond voor lichaam en geest. Voor grote gezinnen kan het soms lastig zijn om alle fietsen veilig op te bergen in de schuur of garage. Of misschien is er zelfs geen overdekte plek om de fietsen beschermd neer te zetten. In dat geval biedt Klaver Fietsparkeren de juiste oplossing. Bij ons vindt u een handige fietsoverkapping voor in de tuin.

Neem contact met ons op

Bescherm uw fietsen

boxEen fietsoverkapping in de tuin zorgt ervoor dat u alle fietsen rondom het gebouw kunt opbergen. Dat geeft fietsendieven geen kans om de fietsen te stelen. Bij Klaver Fietsparkeren vindt u verschillende mogelijkheden voor fietsoverkappingen. Met 30 jaar ervaring in het vak, bieden wij voor elke situatie een passende oplossing. Heeft u veel ruimte in de tuin rondom uw openbare gebouw? Dan is de Box fietsenberging misschien wel wat u zoekt. De fietsenberging Box is afsluitbaar en biedt een veilige opbergplaats voor meerdere fietsen. De box is laag in onderhoud, gemakkelijk te bedienen en heeft plaats voor vijf fietsen. Door de fietsen in een beschermde, afgesloten omgeving te plaatsen, zijn die ook minder vatbaar voor verweer en besparen mensen zo op reparatiekosten bij de fietsenmaker.

Kwaliteit in elke tuin

Wanneer er veel mensen op de fiets komen, dan is een fietsoverkapping in de tuin van Klaver Fietsparkeren dé oplossing. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van fietsparkeeroplossingen of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met 0528 – 745200 voor meer informatie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.