Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsoverkapping in stad

Steden in Nederland en België blijken het steeds lastiger te vinden om een oplossing te bieden voor het toenemend aantal fietsen in hun stad. Steeds vaker komen mensen per fiets naar hun werk, naar school of naar winkels en daarbij neemt ook het aantal inwoners van steden steeds verder toe. Reden genoeg om te zoeken naar een oplossing die voldoende plekken biedt voor de fietsen van al deze fietsers! Klaver Fietsparkeren biedt fietsoverkappingen op maat voor uw stad. Met een fietsoverkapping biedt u niet alleen voldoende ruimte voor de fietsen, maar kunnen fietsen daarbij droog gestald worden. Een fietsoverkapping komt in tal van verschillende soorten voor.

Neem contact met ons op

 

Stel uw eigen fietsoverkapping samen

flex

Door de expertise die onze productontwikkelaars in de afgelopen periode hebben opgebouwd, kunnen we u passend advies bieden over de meest geschikte fietsoverkapping voor uw stad. Wilt u bijvoorbeeld een fietsoverkapping met een of twee lagen fietsenrekken, wilt u een fietsenstalling met of zonder fietsdetectiesysteem, enzovoorts. Ook is het mogelijk om een fietsenstalling afsluitbaar te maken, zodat de fietsenstalling niet voor iedere bezoeker toegankelijk is. Dit is onder meer handig voor fietsenstallingen bij overheidsinstanties, bedrijven, scholen en musea in steden.

Fietsenstallingen worden door onze productontwikkelaars ontwikkeld en door de montageteams gemonteerd. Door dit zelf uit te voeren kunnen we een hoge kwaliteit van onze producten blijven garanderen.

Meer weten? Stel uw vragen aan Klaver Fietsparkeren!

Wilt u meer weten over de diensten van Klaver Fietsparkeren? Bent u nieuwsgierig naar fietsenstallingen die wij eerder al ontwikkeld hebben voor een stad? Of bent u benieuwd welk type fietsoverkapping het meest geschikt is voor uw stad? Neem contact met ons op en laat u hierover vrijblijvend adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Zij voorzien u graag van een passend advies en geven u een beter beeld van de mogelijkheden die we u kunnen bieden. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.