Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsoverkapping

Klaver heeft naast fietsparkeersystemen ook zelf overkappingen en fietsenstallingen ontwikkeld. Deze productlijn bestaat uit een serie fietsoverkappingen en fietsenstallingen die sterk zijn gericht op design en duurzaamheid. Elk product beschikt over een bepaalde unieke kwaliteit, maar kan te allen tijde worden aangepast aan de wens van de klant. Zo is de Flex eenvoudig uitbreidbaar naar alle kanten en kan de T-Hide worden voorzien van dakbedekking. Bij Klaver kunt u terecht voor een enkele fietskluis, maar ook voor de complete stalling van duizenden fietsen.

Neem contact met ons op

Afwerking

fietsoverkapping

Een fietsoverkapping van Klaver is ontwikkeld op basis van de maatvoering van onze fietsenrekken en kan in diverse uitvoeringen geleverd worden. Zo is het mogelijk om materialen als hout, gaaswerk,glas of paneelplaten te verwerken in de overkapping. Standaard wordt de fietsoverkapping thermisch verzinkt en eventueel kan hij gepoedercoat worden.

Mogelijk met de fietsoverkapping

Onze fietsoverkappingen zijn kwalitatief van hoog niveau en kunnen in de meeste gevallen worden aangepast aan de wens van de klant. Een bijzonder vormgegeven overkapping van Klaver is de Top, die wordt voorzien van exclusieve polycarbonaat-dakbedekking. Een andere overkapping is de Flex. Deze overkapping kan naar alle zijden worden uitgebreid en het is mogelijk om de overkapping te voorzien van houten, gaaswerk- of profielplaat-panelen voor een unieke uitstraling. Onze meeste recente overkapping is de T-Hide. De T-Hide is ontwikkeld met oog op duurzaamheid en kan worden voorzien van bijvoorbeeld sedum-dakbedekking of zonnepanelen. Kortom, bij Klaver kunt u terecht voor een enkele fietskluis, maar ook voor de complete overkapping van duizenden fietsen.

Toepassing

De fietsoverkappingen kunnen op (bijna) elke gewenste locatie geplaatst worden. Voor zowel bedrijven als overheden kan een fietsoverkapping van Klaver een goede oplossing zijn voor het veilig stallen van fietsen. Daarnaast kan de overkapping een goede aanwinst zijn voor de uitstraling op de omgeving. De meeste fietsoverkappingen worden daarom ook gerealiseerd in opdracht van gemeentenscholenziekenhuizen en universiteiten. Hierdoor zijn onze fietsoverkappingen ook veel te vinden op stations, bij overheidsgebouwenkantoorpanden en in binnensteden.

Informatie

Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling. Wij informeren u graag over onze producten en dienstverlening. Een adviesgesprek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Bel (0528) 74 52 00 of stuur een e-mailbericht naar info@klaverfietsparkeren.nl.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.