Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietshokje bestellen

Als u regelmatig met het openbaar vervoer reist, dan kent u ze waarschijnlijk wel: de fietshokjes bij trein- en busstations. Mensen die op de fiets naar het station kopen, kunnen hun fiets veilig in het fietshokje plaatsen. Door een goed slot en overkapping is de fiets optimaal beschermd tegen weer, wind en diefstal. Wilt u ook een fietshokje plaatsen, bijvoorbeeld bij uw bedrijf of organisatie? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres!

Neem contact met ons op

Overkapt fietshokje voorzien van slot

monoEen fietshokje heeft als voordeel dat de fiets goede bescherming geniet. In Nederland heeft bijna iedereen wel een goede fiets in zijn of haar bezit. Als uw werknemers of bezoekers hun fietsen hebben geparkeerd, dan wilt u dieven op afstand houden en de fietsen beschermen tegen regen. Zo kunnen mensen altijd weer op pad met een droog zadel! De fietsen blijven langer goed door deze weg te zetten in het fietshokje. Bijkomend voordeel is dat het terrein netjes blijft. Geen rondslingerende fietsen meer, maar een nette en overzichtelijke omgeving.

Voor één of meer fietsen

Een fietshokje is er in alle soorten en maten. Bent u de enige die er gebruik van maakt, dan kiest u voor een fietshokje dat geschikt is voor het opbergen van één fiets. Wilt u alle fietsen van de werknemers en bezoekers van uw bedrijf in het fietshokje kunnen plaatsen, dan kiest u een grotere variant. Dat kan bijvoorbeeld ook handig zijn als u het hok plaatst bij een school. Iedereen die op de fiets komt, kan er dan gebruik van maken.

Klaver Fietsparkeren

Bij Klaver Fietsparkeren bent u verzekerd van topkwaliteit. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in fietsparkeeroplossingen. Een fietshokje dat voldoet aan uw eisen en wensen kunt u bij ons zeker vinden, maar ook als u vragen heeft over andere fietsparkeersystemen, dan kunt u bij ons terecht. Neem nu contact met ons op!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.