Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstandaard

In een drukke stad kan het veilig wegzetten van uw fiets nog wel eens lastig zijn. Niet overal staan fietsenrekken waar u uw fiets netjes op slot kunt zetten. Daarom is Klaver Fietsparkeren graag uw partner op het gebied van fietsparkeeroplossingen. Wij zijn met ruim 30 jaar ervaring in het vak de specialist voor het plaatsen van een fietsenstandaard, fietsenrekken, overkappingen en afsluitbare fietsenstallingen.

Neem contact met ons op

Voor elk fietsparkeerprobleem een oplossing

flexFietsen is een populaire bezigheid voor iedereen. Daarom bent u ook voor een fietsenstandaard bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij bieden verschillende oplossingen voor elk probleem omtrent fietsparkeren. Te weinig ruimte, geen overkapping of slechte standaarden zijn voorbeelden van problemen die wij kunnen verhelpen. Onze enthousiaste productie- en ontwerpteam houdt zich graag bezig met het uitzoeken van de beste mogelijkheden. Op die manier kunnen wij u een passende oplossing geven voor elk fietsparkeerprobleem.

Hoge kwaliteit en duurzaam parkeren

De producten van Klaver Fietsparkeren zijn van hoge kwaliteit en worden zo gemaakt dat ze jarenlang bestand zijn tegen weer en wind. Op die manier kiest u voor een duurzame oplossing en kunnen fietsen veilig en netjes worden gestald. Wanneer u ervoor kiest om voor een fietsenstandaard met Klaver Fietsparkeren in zee te gaan, dan bent u verzekerd van een betrokken samenwerking. Onze medewerkers staan van begin tot eind voor u klaar om tot de beste oplossing te komen.

Bij ons vindt u een scala aan fietsparkeeroplossingen, zoals overkappingen, opbergingen en fietskluizen. Wilt u weten welk product het beste aansluit bij uw eisen en wensen, of wilt u overgaan tot het plaatsen van een fietsenstandaard? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag over de fietsparkeeroplossing die het beste bij u behoefte en plannen past. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.