Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstallingen voor campings

Veel campingbezoekers hebben een fiets bij zich om de omgeving te verkennen. Als campinghouder is het dan ook belangrijk om te zorgen voor een goed aangelegde, veilige fietsenstalling voor uw gasten. Klaver Fietsparkeren monteert graag een kwalitatief hoogwaardige fietsenstalling op maat, al dan niet met overkapping en oplaadpunt voor e-bikes.

Waarom een fietsenstalling voor uw camping?

Op campings moeten vakantiegangers hun fietsen vaak tegen de caravan aanzetten, waarna ze al gauw tegen de wand naar beneden zakken of zelfs omvallen. Om u van andere campinghouders te onderscheiden, biedt u uw gasten een veilige en eenvoudig te gebruiken fietsparkeergelegenheid. Bekijk onze diverse fietsenstallingen voor uw recreatievoorziening, geheel in stijl en kleur aan te passen op de uitstraling van uw camping.

Een camping fietsenstalling op maat

Kiest u voor een enkellaags fietsenstalling, een fietsenstalling met een etage om ruimte te besparen, of één met een overkapping om de fietsen van uw gasten ook droog te houden? Bij ons vindt u fietsenstallingen waar fietsen met iedere banddikte en wielgrootte inpassen en zelfs parkeermogelijkheden voor buitenmodel fietsen. Zo hebben uw gasten nooit meer schade aan de lak van hun caravan of camper. Wilt u bezoekers van uw camping net dat beetje extra service bieden, dan kunt u kiezen voor een camping fietsenstalling met oplaadpunt voor e-bikes.

Koop uw fietsenstalling voor uw camping bij Klaver Fietsparkeren

Bent u op zoek naar een fietsenstalling voor uw camping, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Maar ook voor fietsenstallingen bij uw bedrijf, winkelcentrum of instelling kunt u bij ons terecht. Zowel het ontwerp als de montage houden wij in eigen beheer, zodat wij hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen. Al onze enkel- en dubbellaagse fietsenstallingen zijn dan ook voorzien van het FietsParKeur keurmerk voor kwaliteit en veiligheid. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via het formulier op de website, of bel ons via telefoonnummer 0528 74 52 00. Wij zorgen graag voor een passende fietsenstalling bij uw camping.

Naar het contactformulier 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.