Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstallingen voor bijzondere fietsen

Om uw bedrijf of instelling zo klantvriendelijk mogelijk te maken, biedt Klaver Fietsparkeren u fietsenstallingen voor bijzondere fietsen. Zo hebben wij niet alleen fietsenstallingen met één of meerdere lagen voor reguliere kinder- dames- en herenfietsen in ons assortiment, maar ook voor bijzondere fietsen. Hierbij kunt u denken aan fietsenstallingen voor buitenmodel fietsen zoals mandfietsen, kratfietsen ofwel transportfietsen en bakfietsen.

Moderne fietsenstalling voor mand-, krat- en bakfietsen

Heel modern, zo’n bijzondere fiets, maar over het algemeen zijn fietsenstallingen hier nog niet op aangepast. Bij Klaver Fietsparkeren gelukkig wel, want bij ons kunt u terecht voor fietsenstallingen voor fietsen met een krat of mand voorop, maar ook voor bijvoorbeeld bakfietsen. Hierdoor worden er geen fietsen meer buiten uw fietsenstallingen geparkeerd waardoor andere plekken geblokkeerd worden. En heeft u een nette fietsenstalling die aansluit op de uitstraling die past bij uw bedrijf.

fietsenstalling voor mandfietsen kratfietsen en bakfietsen

Fietsenstallingen voor alle soorten fietsen

Steeds meer mensen gebruiken buitenmodel fietsen. Dit zijn fietsen die afwijken van de standaard kinder- heren- of damesfiets. Denk hierbij aan mandfietsen en transportfietsen met een mand of krat voorop, maar ook aan fietsen met dikkere banden of een breder stuur. Wij ontwikkelen graag een oplossing op maat voor uw bedrijf, van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten worden ontworpen door onze eigen productontwikkelaars en door onze montageteams geplaatst, waardoor u weet wat u in huis haalt.

Bijzondere fietsenstallingen voor uw onderneming

Klaver Fietsparkeren is al door vele gerenommeerde organisaties gevraagd om de beste oplossing voor het parkeren van fietsen te realiseren. Niet alleen voor bijzondere fietsen zoals fietsen met een mand of krat bedenken wij een unieke invulling, ook voor dubbellaags fietsparkeren, fietsoverkappingen en oplaadpunten voor e-bikes kunt u bij ons terecht. Vul voor meer informatie vrijblijvend ons contactformulier in, of bel ons via telefoonnummer 0528 74 52 00. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing voor uw bedrijf of instelling.

Contactformulier invullen Fietsenstallingen voor bijzondere fietsen bekijken

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.