Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstallingen

Honderden reizigers die de trein moeten nemen, honderden studenten die dezelfde dag op de campus zijn voor colleges, of tientallen werknemers en bezoekers die hun fiets willen stallen bij een ziekenhuis. fietsenstallingen zijn de perfecte oplossing voor het veilig parkeren van meerdere fietsen, overdekt of onbedekt. Klaver Fietsparkeren heeft allerlei fietsparkeeroplossingen die ervoor zorgen dat fietsen bij bedrijven, openbare gelegenheden, scholen en universiteiten netjes en gemakkelijk geparkeerd kunnen worden.

Neem contact met ons op

 

Gebruiksvriendelijk

T-hide

Bij Klaver Fietsparkeren wordt per opdrachtgever gekeken welke fietsparkeeroplossing het meest geschikt is voor het doeleinde waarvoor deze gebruikt dient te worden. Voor scholen, universiteiten en stations, waar men veelal haast heeft, is het bijvoorbeeld van cruciaal belang dat fietsen snel en eenvoudig geparkeerd kunnen worden. Gebeurt dit niet, dan ontstaat er al snel een chaos op het plein of aan de straat van de school of universiteit. De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren bieden voldoende ruimte en zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Zo kunnen fietsen door de voorvorkondersteuning eenvoudig in het rek gerold worden. Anders dan bij voorwielklemmen, gaat dit heel soepel en kunnen fietswielen dan ook niet gaan vleugelen. De fietsenstallingen van ons zijn overdekt, waardoor de fietsen ook nog eens droog blijven. Overigens kunt u ook gaan voor fietsenrekken met overkapping.

Contact

Klaver Fietsparkeren informeert u graag over alle fietsparkeeroplossingen en de wijze waarop deze bij u geïntegreerd kunnen worden. We kunnen zowel fietsenrekken als fietsenstallingen compleet op maat ontwerpen, fabriceren en bij u plaatsen. Met onze 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we met moeilijke en kleinere ruimtes om kunnen gaan, om er toch een gebruiksvriendelijk ontwerp fietsenrek of -stalling voor te maken. Wilt u meer informatie inwinnen? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0528 – 745200, maar u kunt ons ook e-mailen op info@klaverfietsparkeren.nl of het contactformulier op onze website invullen.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.