Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Zwolle

Voor een kwalitatieve fietsenstalling in Zwolle laat u zich adviseren door Klaver Fietsparkeren. Wij hebben namelijk 30 jaar ervaring met het op maat aanbieden van fietsparkeersystemen. Enkellaags fietsparkeren, dubbellaags fietsparkeren en fietsenstallingen met overkapping: Klaver Fietsparkeren biedt deze diverse soorten fietsenstallingen in Zwolle, maar ook in andere plaatsen in Nederland én de rest van Europa.

Neem contact met ons op

Over de kwaliteit van Klaver Fietsparkeren

fietsoverkappingAls u een fietsenstalling in Zwolle wilt laten plaatsen, wilt u dat deze van een dusdanige kwaliteit is, waardoor hij jaren lang meegaat. Bij Klaver Fietsparkeren werken wij met uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Onze fietsenrekken worden allemaal gemaakt van thermisch verzinkt materiaal. Dit materiaal is sterk, weerbestendig en ontzettend duurzaam. Is de grijze kleur die dit materiaal heeft niet uw smaak? Dan kan het in iedere gewenste vorm gekleurd worden middels poedercoating.

Optimaal gebruiksgemak

De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren bieden ook een hoge mate van gebruiksgemak. Dit houdt in dat een fiets met weinig moeite perfect in de stalling geplaatst kan worden. Hoe? Door de praktische voorvorkwielondersteuning van onze rekken. Een fietser hoeft zijn of haar fiets niet aan te duwen in een zogenoemde bandenklem. Dit ziet er handig uit, maar in de praktijk zorgt het vaak voor ongemak, doordat banden te dik of te dun zijn en door het hevig aanduwen de wielen kunnen gaan vleugelen. Vaak werken de bandenklemmen ook niet in het voordeel als u ruimtegebrek heeft, want doordat het klemmen niet snel genoeg of helemaal niet lukt, zetten fietsers hun fiets tússen de klemmen in. Gevolg: fietsen die vervolgens in de weg staan om andere fietsen wél goed te parkeren, en fietsen die omvallen en daarmee nog meer plekken in beslag nemen.

Vragen en info

Klaver Fietsparkeren gaat graag met u in gesprek over passende fietsenstallingen voor uw specifieke plaats. Advies, vragen en meer informatie kunt u naast onze website inwinnen door ons te bellen op 0528-745200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.