Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling bij een ziekenhuis laten plaatsen

Een fietsenstalling is onmisbaar in of bij een ziekenhuis. Denk aan de fietsenrekken voor bezoekers, de fietsenrekken voor patiënten zelf, of de fietsenrekken voor de medewerkers van een ziekenhuis. Daarbij werken veel ziekenhuizen samen met universiteiten, waardoor ook studenten hun fiets kwijt moeten kunnen bij een ziekenhuis. Bij iedere fietsenstalling zult u andere wensen hebben. Zo moet een fietsenstalling voor medewerkers afsluitbaar zijn, is het fijn als de fietsenrekken voor bezoekers over een fietsdetectiesysteem beschikken, enzovoorts.

Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij het ontwerpen en produceren van fietsenstallingen die naadloos aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Samen zoeken we naar een ontwerp die past bij uw situatie! Hierbij kijken we naar de beschikbare ruimte en het aantal fietsen wat gestald moet kunnen worden. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan Bel ons nu

fietsenstallingen-bij-scheper-ziekenhuis-emmen

fietsenrekken-bij-ziekenhuis-plaatsen-umc-utrecht-klaver-fietsparkeren

fietsenrekken-bij-ziekenhuis-laten-plaatsen-jeroen-bosch-ziekenhuis-den-bosch

Een ideale fietsenstalling samenstellen

Bij de fietsenstalling van een ziekenhuis moet met verschillende aspecten rekening gehouden worden. Zo is de beschikbare ruimte in een ondergrondse fietsenberging vaak erg beperkt, waardoor gekeken moet worden naar de mogelijkheid om bijvoorbeeld van één naar twee lagen met fietsenrekken te gaan. Daarbij moet een stalling voor patiënten wellicht overkapt zijn, om te voorkomen dat hun weerstand verder verlaagd wordt tijdens een regenachtige herfst- of winterdag. 

Samen kijken we naar mogelijkheden om aan de eisen van een stalling bij een ziekenhuis te kunnen voldoen. De mogelijkheden zijn hierin erg groot! Naast het afsluitbaar maken van een fietsenstalling of het verdubbelen van het aantal fietsenrekken, kunnen we bijvoorbeeld ook een fietsdetectiesysteem aanbieden. 

Vragen? Klaver Fietsparkeren helpt u graag!

Bent u benieuwd of het ook bij uw ziekenhuis mogelijk is om meer ruimte aan fietsers te bieden? De medewerkers van Klaver Fietsparkeren denken graag met u mee en zoeken samen met u naar een mogelijkheid om het aantal fietsenrekken te vergroten. Hierbij vertellen we u meer over onze mogelijkheden en geven we u graag geheel vrijblijvend antwoord op uw vragen. Wanneer de fietsenstallingen ontworpen en geproduceerd zijn, zorgen onze monteurs voor het monteren hiervan. 

Contact opnemen Offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.