Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Utrecht

Utrecht is op drie na de grootste stad van Nederland. Het is een populaire stad voor studenten, toeristen en young professionals, waar veel fietsverkeer plaatsvindt. Voor een fietsenstalling in Utrecht is het van belang dat er genoeg ruimte is voor een groot aantal fietsen, en dat die netjes gestald kunnen worden. Klaver Fietsparkeren biedt in dat geval een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van de meest uiteenlopende fietsparkeeroplossingen.

Neem contact met ons op

Ruimte, effectiviteit en veiligheid

flexHet doel van Klaver Fietsparkeren is om innovatieve producten te ontwikkelen die garant staan voor ruimte, effectiviteit en veiligheid. Dat betekent dat wij kwaliteit vooropstellen bij de productie van al onze fietsenstallingen. Bent u op zoek naar de juiste fietsenstalling in Utrecht, dan bekijken wij samen met u alle mogelijkheden. Wij adviseren u graag en zijn een betrokken partner tijdens het hele proces.

Aanpassen aan omgeving en behoeften

Niet elke fietsenstalling heeft dezelfde capaciteiten nodig. Voor uw fietsenstalling in Utrecht is het belangrijk dat die volledig voldoet aan de behoeften van de fietsparkeerders en de omgeving. Daarom stellen wij een plan op waarbij met alle eisen rekening wordt gehouden. Op die manier ontstaat er een fietsenstalling waar mensen veilig en netjes hun fiets kunnen parkeren. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenstalling met fietsdetectie. Dit is een uniek softwaresysteem dat geparkeerde fietsen herkent en informatie draadloos kan doorsturen naar de beheerder van de stalling. Dit systeem biedt u veel voordelen op het gebied van handhaving en efficiëntie.

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren u te bieden heeft op het gebied van parkeeroplossingen? Neem dan contact met ons via 0528 – 745200, info@klaverfietsparkeren.nl of het contactformulier op de website. Wij voorzien u graag van passend advies en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.