Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling universiteit

Heeft u als universiteit met een fietsprobleem te kampen? Vindt u het lastig om voldoende ruimte te bieden voor de honderden fietsen waarmee studenten dagelijks naar school komen? Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij het voorkomen en oplossen van fietsproblemen rond universiteiten, hogescholen, overheidsinstanties, openbare plekken en bedrijven. Samen zoeken we naar een oplossing om meer ruimte voor fietsen te creëren. Daarbij houden we sterk rekening met de veiligheid van zowel de fiets, als de fietser. Fietsen moeten snel en gemakkelijk geparkeerd kunnen worden en daarbij gedurende de dag veilig gestald staan in de fietsenstalling van uw universiteit. 

Neem contact met ons op

 

Beschikbare ruimte optimaal benutten

T-hide

Bij het ontwerp van een fietsenstalling voor een universiteit is het belangrijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Vaak betekent dit voor universiteiten dat een fietsenstalling met twee lagen fietsenrekken de meest rendabele oplossing vormt. Hiermee heeft u op hetzelfde oppervlak namelijk twee keer zoveel ruimte voor het parkeren van fietsen. 

Daarbij kan het voor universiteiten interessant zijn om een fietsenstalling afsluitbaar te maken. Dit geldt zeker als het om een fietsenstalling gaat die uitsluitend voor het personeel bedoeld is. Een afsluitbare fietsenstalling voorkomt in zo’n geval dat de fietsenstalling ook door studenten gebruikt zal worden. 

Meer informatie? Klaver Fietsparkeren helpt u verder! 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die u heeft bij het vergroten van uw fietsenstalling, dan staan de medewerkers van Klaver Fietsparkeren u graag te woord. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen, geven u advies over de mogelijkheden die u heeft en kunnen een volledige fietsenstalling voor u ontwerpen. Onze ervaren monteurs zullen na het ontwerp en de productie van de fietsenrekken voor de montage zorgen, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Daarbij weet u op die manier zeker dat de fietsenrekken op de juiste wijze geïnstalleerd worden. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.