Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Sneek

Veel mensen houden ervan om lekker met de fiets naar het werk, naar een afspraak of naar een openbare plek te fietsen. Lekker verfrissend en het is bovendien altijd gezond om even in beweging te zijn. Het fietsverkeer in Nederland is erg groot en zowel in drukke steden als in dorpjes wordt er veel gefietst. Veel mensen pakken echter mis op een fietsenstalling en vinden het lastig om hun fiets ergens te plaatsen. Niet handig als je snel naar een afspraak moet. Een fietsenstalling fungeert als een beschutte fietsplaats voor een klein of groot aantal fietsen. Klaver Fietsparkeren biedt fietsenstallingen aan die flexibel en onderhoudsarm zijn en bovendien zijn voorzien van een fraaie vormgeving.

De eigenschappen van een fietsenstalling: in Sneek staat het voorbeeld

Elke situatie is uniek en dat hebben wij ons beseft tijdens de ontwikkeling van onze fietsenstalling. In Sneek bijvoorbeeld is ruimte gecreëerd voor fietsenstallingen rondom het station en op het bedrijventerrein. Zo staat de fiets van uw werknemer of klant goed afgeschermd bij het station en op het bedrijventerrein. Fietsen stallen wordt hierdoor nog gebruiksvriendelijker en bovendien vandalismebestendig.

Een fietsenstalling moet daarnaast bestendig zijn tegen bladeren, regen, sneeuw en wind. Onze opdrachtgevers verwachten, logischerwijs, een minimum aan onderhoud aan de fietsenstalling en daarom is hier rekening mee gehouden in de ontwikkeling van onze fietsenstalling. In Sneek staan hier diverse voorbeelden van. Onze fietsenstallingen zijn voorzien van een doordachte vormgeving, zowel praktisch als visueel.

Service en contact

Wij staan gedurende het gehele proces voor u klaar om tot het beste resultaat te komen. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst bij werkzaamheden als onderzoek, tekenwerk, advies geven, productie en onderhoud van de fietsenstalling.

Klaver Fietsparkeren probeert voor elke situatie een oplossing te vinden en soms is daar maatwerk voor nodig. Wij garanderen een hoogstaande kwaliteit en u kunt ons altijd benaderen voor vragen of voor advies. Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op: 0528 74 52 00.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.