Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling plaatsen in stad

Steden worden steeds groter, zeker als u denkt aan steden als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Hoe zorgt u er als stadsbestuur voor dat u voldoende fietsenstallingen biedt aan de mensen die per fiets naar de stad komen? Denk aan mensen die hier werken, die willen shoppen of die hier studeren. Studenten wonen vaak in de stad, waardoor zij een structurele fietsenstalling nodig hebben om hun fiets veilig te kunnen stallen. Vaak blijkt het voor steden erg lastig te zijn om een fietsenstalling te bieden, die voldoende plekken biedt om alle fietsen te kunnen plaatsen. Denk ook aan de omgeving van een station of universiteit, waar vaak veel fietsen buiten de fietsenstalling geplaatst worden door een gebrek aan ruimte.

Neem contact met ons op

 

Een oplossing van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een gerenommeerde aanbieder van fietsenstallingen op maat voor steden, universiteiten, overheidsinstanties, bedrijven en tal van andere organisaties. Samen met u zoeken we naar de perfecte fietsenstalling voor uw stad, die voldoende ruimte biedt om alle fietsen te kunnen plaatsen. Deze fietsenstelling kunt u zelf samenstellen! Laat u fietsen in een of twee lagen fietsenrekken plaatsen, kiest u voor een fietsdetectiesysteem of laat u deze achterwege en wilt u een afsluitbare of een openbare stalling? Onze eigen productontwikkelaars denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te kunnen komen.

Meer informatie over fietsparkeerplaatsen in een stad?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om alle fietsen in een geschikte fietsenstalling te kunnen plaatsen binnen uw stad? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om u antwoord te geven op al uw vragen over onze producten. Niet alleen beantwoorden we uw vragen, ook denken we met u mee over een geschikte oplossing voor het fietsenprobleem in uw stad! Wij hebben een ruime expertise, die we graag met u delen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.