Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat in Zwolle

Bent u op zoek naar een ideale fietsenstalling voor bij uw situatie? Klaver Fietsparkeren biedt u een fietsenstalling op maat in Zwolle en omgeving! Wij ontwikkelen onze fietsenstallingen zo, dat deze nauwelijks opvallen in het aanzicht van uw gebouw en een veilige plek bieden om tientallen of zelfs honderden fietsen te kunnen parkeren. U heeft hierbij de keuze uit een open of een overdekte fietsenstalling, enkel- of dubbellaags fietsparkeren, enzovoorts. Bovenal spelen duurzaamheid en veiligheid een belangrijke rol bij de ontwikkeling van uw fietsenstalling op maat in Zwolle!

Neem contact met ons op

Efficiënte oplossingen voor fietsparkeren

Wanneer u slechts een beperkte ruimte heeft om fietsen te kunnen stallen, speelt efficiëntie een erg belangrijke rol bij de ontwikkeling van een fietsenstalling op maat in Zwolle. Kies er bijvoorbeeld voor om een fietsenstalling met twee lagen te laten ontwikkelen, waarmee u twee keer zoveel fietsen kunt laten stallen in dezelfde ruimte. Naast een fietsenstalling met twee lagen kunt u tevens kiezen voor een ingebouwd fietsdetectiesysteem.

Een fietsdetectiesysteem geeft u inzicht in de bezetting van de fietsenstalling. Waar in de fietsenstalling zijn momenteel nog open plekken? Op welke tijden is de fietsenstalling het volst? Op basis van deze gegevens kunt u mensen helpen bij het vinden van een geschikte plek.

Een vrijblijvend advies

Door de expertise die wij hebben in het ontwikkelen van fietsenstallingen op maat in Nederland, voorzien we u graag van een passend en geheel vrijblijvend advies. Hoe kunnen we er in uw situatie voor zorgen dat mensen hun fiets snel en veilig kunnen stallen? Niet alleen speelt de veiligheid van de gebruikers van de fietsenstalling hierbij een rol, ook wilt u voorkomen dat fietsen gestolen worden uit de fietsenstalling. Heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.