Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat in Hoogeveen

Als bedrijf, school of bezienswaardigheid wilt u voldoende fietsenplekken bieden om alle fietsen van bezoekers en medewerkers te kunnen stallen. Nu steeds meer mensen met de fiets komen is het echter behoorlijk lastig om voldoende ruimte te bieden! Klaver Fietsparkeren biedt fietsenstallingen op maat in Hoogeveen en omgeving. Met een fietsenstalling op maat wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en kunt u jaren vooruit zonder dat de fietsenstalling veel onderhoud nodig heeft. Niet voor niets staat het aspect duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel! Door de jarenlange expertise die wij hebben in het ontwikkelen van fietsenstallingen op maat in Hoogeveen kunnen we de uiteindelijke fietsenstalling niet alleen voor u produceren, maar voorzien we u ook graag van een passend advies. 

Neem contact met ons op

Soorten fietsenstallingen op maat

Top fietsoverkappingKlaver Fietsparkeren kan u verschillende soorten fietsenstallingen bieden. Zo kunt u kiezen tussen enkel- en dubbellaags fietsparkeren, een fietsenstalling met of zonder een fietsdetectiesysteem, een fietsenberging of een fietsenkluis. Door uw fietsenstalling op maat voor u te ontwikkelen, sluit de fietsenstalling perfect aan bij uw wensen en de gebruikers van de fietsenstalling. Een fietsdetectiesysteem kan bijvoorbeeld handig zijn in openbare fietsenstalling, waar het soms lastig is om een beschikbare plek te vinden.

Weinig onderhoud vereist

Door de duurzaamheid waarmee een fietsenstalling op maat in Hoogeveen ontwikkeld wordt, hebben onze fietsenstallingen nauwelijks onderhoud nodig. Een fietsenstalling zal vele jaren meegaan, zonder dat de kwaliteit van de fietsenstalling sterk vermindert. Mocht de fietsenstalling na verloop van tijd meer onderhoud nodig hebben, dan kunnen wij u hier eveneens mee van dienst zijn. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.