Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat in Hengelo

Wanneer u maar een beperkte ruimte heeft om fietsen te parkeren, kan een fietsenstalling op maat in Hengelo de perfecte oplossing voor u vormen. Klaver Fietsparkeren biedt unieke fietsenstallingen aan die qua ruimte en vorm perfect aansluiten bij de situatie. Bij het ontwerpen van onze fietsenstallingen staan veiligheid en duurzaamheid voorop. U wilt immers dat gebruikers hun fiets veilig en snel kunnen parkeren. Hierbij speelt niet alleen de veiligheid van een gebruiker een belangrijke rol, ook de fiets zelf moet veilig geparkeerd staan. Tijdens het ontwerpen van uw fietsenstalling op maat in Hengelo houden we rekening met diefstalpreventie.

Neem contact met ons op

Stel uw eigen fietsenstalling samen

Top fietsoverkappingBij het samenstelling van een fietsenstalling op maat in Hengelo heeft u de keuze uit verschillende soorten fietsenstalling. Wilt u bijvoorbeeld een fietsenstalling met een enkele of een dubbele laag? Geeft u de voorkeur aan een afsluitbare fietsenstalling zoals de CuBic of een open fietsenstalling? Wilt u een fietsdetectiesysteem laten integreren in de fietsenstalling? Enzovoorts. Met onze jarenlange expertise in de ontwikkeling van fietsenstalling op maat in Nederland voorzien we u graag van een passend en geheel vrijblijvend advies. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden!

Een fietsenstalling moet niet alleen veilig en duurzaam zijn, u wilt ook dat de fietsenstalling zo goed mogelijk wordt weggewerkt in het aanzicht van uw gebouw. Door te kiezen voor een designoplossing valt de fietsenstalling zo goed mogelijk weg en is deze minder nadrukkelijk aanwezig.

Onderhoudsarme fietsenstallingen

Een fietsenstalling op maat in Hengelo van Klaver Fietsparkeren gaat vele jaren mee, zonder dat de fietsenstallingen veel onderhoud nodig hebben. De fietsenstalling kan dagelijks door vele honderden gebruikers gebruikt worden, zonder aan kwaliteit te verliezen. Mocht de fietsenstalling toch onderhouden moeten worden, dan helpen we u opnieuw graag. Naast het ontwikkelen van een nieuwe fietsenstalling op maat in Hengelo, kunnen we ook bestaande fietsenstallingen voor u uitbreiden. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.