Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat in Enschede

Met het toegenomen aantal fietsers in veel steden is het steeds lastiger geworden om voldoende fietsenrekken aan te bieden. Hoe zorgt u er momenteel voor dat uw scholieren, medewerkers of dagjesmensen hun fiets veilig en snel kunnen parkeren? Klaver Fietsparkeren biedt fietsenstallingen op maat in Enschede en verschillende andere grote Nederlandse steden, waarmee u een efficiënte en duurzame oplossing heeft voor het grote aantal fietsen.

Door de jarenlange ervaring die wij hebben in het ontwikkelen, plaatsen en onderhouden van fietsenstallingen, kunnen we u van een passend en vrijblijvend advies voorzien. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft in uw situatie!

Neem contact met ons op

Verschillende soorten fietsenstallingen

Bij de ontwikkeling van een fietsenstalling op maat in Enschede heeft u de keuze uit verschillende soorten fietsenstallingen. Om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen benutten, kan het bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een fietsenstalling met twee lagen. Vindt u het aanzicht van uw gebouw belangrijker dan het aantal fietsenplekken? Kies van voor enkellaags fietsparkeren of ga voor een designoplossing, waarmee de fietsenstalling aansluit bij het uiterlijk van uw gebouw.

Naast het aantal lagen in uw fietsenstalling kunt u eveneens variëren in de afsluitbaarheid van een fietsenstalling, de overkapping en het wel of niet integreren van een fietsdetectiesysteem. Met een fietsdetectiesysteem weet u precies welke plekken nog vrij zijn.

Duurzame en veilige fietsenstallingen op maat

Klaver Fietsparkeren biedt duurzame en veilige fietsenstallingen op maat in Enschede, die onderhoudsarm zijn. Zo kunt u vele jaren vooruit met onze fietsenstalling, zonder dat deze aan kwaliteit verliest.

Tijdens het ontwerp van uw fietsenstalling op maat in Enschede houden we rekening met de veiligheid van gebruikers en hun fietsen. U wilt niet alleen dat een gebruiker veilig is in uw fietsenstalling, ook de kans op diefstal moet geminimaliseerd worden. Klaver Fietsparkeren helpt u hierbij! Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.