Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat in Assen

Dagelijks pakken tientallen scholieren, werknemers en dagjesmensen de fiets in Assen en omgeving om naar school, naar het werk of naar een bezienswaardigheid te fietsen. Waar moeten al deze fietsen gestald worden? Klaver Fietsparkeren levert fietsenstallingen op maat in Assen en verschillende andere grote steden. Een hoge kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de ontwikkeling van een fietsenstalling op maat in Assen, zodat onze fietsenstallingen vele jaren mee gaan en er aan een groot aantal fietsen ruimte wordt geboden.

Neem contact met ons op

Verschillende soorten fietsenstallingen

prisma overkappingKlaver Fietsparkeren levert verschillende soorten fietsenstallingen, die geschikt zijn voor uiteenlopende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een grote fietsenstalling bij een treinstation, waar een fietsdetectiesysteem erg handig kan zijn. Met een fietsdetectiesysteem weet u precies waar fietsen geparkeerd staan en waar ruimte is voor nieuwe fietsen. Zo kunt u mensen wijzen op beschikbare plaatsen in de fietsenstalling en kunt u de fietsenstalling afsluiten als deze vol begint te raken.

Een ander voorbeeld van een fietsenstalling op maat in Assen is een designoplossing, waarbij de fietsenstalling nauw aansluit bij de omgeving van de stalling. Zo valt deze minder op! U heeft hierbij de keuze uit enkel- of dubbellaags fietsparkeren, een fietsoverkapping of een open fietsenrek, enzovoorts.

Een vrijblijvend advies van Klaver Fietsparkeren

Met een jarenlange expertise in het produceren van fietsenstallingen op maat in Assen, voorzien we u graag van een vrijblijvend advies. Welk type fietsenstalling is het meest geschikt voor uw situatie? Hoe kunnen we de fietsenstalling zo efficiënt mogelijk inrichten? Veiligheid, diefstalpreventie, een optimale benutting van de ruimte, duurzaamheid en onderhoud en het stimuleren van fietsgebruik zijn aspecten die bij ons hoog in het vaandel staan. Dit ziet u duidelijk terug in het ontwerp van een fietsenstalling op maat, evenals dat u dit merkt aan het feit dat de fietsenstallingen vele jaren mee zullen gaan!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.