Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat laten plaatsen in Apeldoorn

Steeds vaker nemen mensen de fiets om naar hun werk, school of een bezienswaardigheid te komen. Veel steden vinden het lastig om voldoende ruimte te bieden voor al deze fietsen, zonder dat er in iedere wijk een grote fietsenstalling moet komen. Vaak heeft men de ruimte of het geld daar niet voor. Bij Klaver Fietsparkeren ontwikkelen wij fietsenstallingen voor overheidsinstanties, openbare gelegenheden en verschillende andere organisaties. Bij de ontwikkeling van een fietsenstalling houden we niet alleen rekening met de beschikbare ruimte, maar ook met de veiligheid van een fietsenstalling. Zo kunnen gebruikers hun fiets veilig en snel stallen.

Bekijk onze producten

fietsoverkapping

NIBC Den Haag

Welk type fietsenstalling kiest u?

Fietsenstallingen worden in verschillende soorten aangeboden. Wanneer u kiest voor een fietsenstalling op maat in Apeldoorn zorgen we ervoor dat de fietsenstalling naadloos aansluit bij uw wensen. Wilt u een fietsenstalling met een of twee lagen, een afsluitbare of een open fietsenstalling, een fietsenstalling met of zonder een geïntegreerd fietsdetectiesysteem, enzovoorts.

Een fietsdetectiesysteem kan bijvoorbeeld handig zijn in openbare fietsenstallingen waar veel mensen hun fiets stallen. In dergelijke fietsenstallingen moeten mensen soms lang zoeken naar een open fietsenrek, wat u met een fietsdetectiesysteem voorkomt. U kunt mensen precies vertellen of en hoeveel ruimte er nog is.

Een passend en vrijblijvend advies

Wij denken graag met u mee over passende oplossingen om voldoende ruimte te bieden voor alle fietsers. Door de jarenlange ervaring die wij hebben met de ontwikkeling van fietsenstallingen in Nederland, kunnen we u een goed beeld geven van de haalbaarheid van uw wensen. Overigens helpen we u niet alleen met het ontwerpen van nieuwe fietsenstallingen op maat, we kunnen ook bestaande fietsenstallingen in Apeldoorn voor u uitbreiden. Zo creëert u meer ruimte, zonder een nieuwe fietsenstalling te moeten laten plaatsen. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.