Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat in Almelo

Hoe zorgt u er momenteel voor dat uw medewerkers, scholieren of dagjesmensen hun fiets veilig en snel kunnen stallen? In steeds meer steden wordt het lastiger om voldoende ruimte te bieden voor alle fietsen. Klaver Fietsparkeren biedt u een fietsenstalling op maat in Almelo en verschillende andere steden in Nederland, die perfect aansluit bij uw situatie. U wilt de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken, maar voorkomen dat de fietsenstalling een prominente rol in het aanzicht van uw gebouw inneemt. Dit geldt al helemaal als het om een fraai, klassiek pand gaat!

Tip: kies voor een fietsdetectiesysteem als het om een openbare fietsenstalling gaat. Met een fietsdetectiesysteem weet u precies welke fietsenplekken nog beschikbaar zijn. Wij vertellen u hier graag meer over.

Neem contact met ons op

Enkel- of dubbellaags fietsparkeren in Almelo

fietsoverkappingBij het ontwerp van een fietsenstalling op maat in Almelo heeft u de keuze tussen enkel- en dubbellaags fietsparkeren. Een fietsenstalling met twee lagen maakt logischerwijs efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte, maar zorgt er ook voor dat het aanzicht van uw gebouw minder mooi wordt. Wilt u twee lagen, zonder dat de fietsenstalling te nadrukkelijk in het aanzicht van uw pand aanwezig is? Kies voor een designoplossing van Klaver Fietsparkeren!

Naast de keuze tussen enkel- en dubbellaags fietsparkeren heeft u de mogelijkheid om de fietsenstalling afsluitbaar te maken, enkel te voorzien van een overkapping of helemaal open te laten plaatsen.

Veiligheid en duurzaamheid voorop

Een gebruiker moet zijn of haar fiets snel en veilig kunnen plaatsen. Hierbij gaat het niet alleen om de veiligheid van de gebruiker, maar ook om diefstalpreventie. U wilt de diefstal van fietsen immers zo goed mogelijk tegengaan! Bij het ontwerp van een fietsenstalling op maat in Almelo houden we daar rekening mee. Ook de duurzaamheid van de fietsenstalling speelt een belangrijke rol, onze fietsenstalling hebben nauwelijks onderhoud nodig. Meer weten? Neem gehele vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.