Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling op maat

Op iedere drukke- en minder druk bezochte plek is een fietsenstalling een handige fietsoplossing. Met een stalling slingeren er geen losse fietsen rondom een gebouw of op straat, wat een rommelige uitstraling geeft. Wilt u een net pand, zodat uw bedrijf of instantie ook netheid uitstraalt? Een passende fietsenstalling biedt hiervoor een uitkomst. Daarbij geeft een passende stalling ook een stukje gebruiksgemak aan bezoekers en reizigers. Zij hoeven niet op zoek te gaan naar een plek waar zij hun fiets eenvoudig en veilig kunnen neerzetten, maar kiezen gewoon voor de nette fietsparkeeroplossing die u hun biedt. Klaver Fietsparkeren kan kleine en grote fietsenstallingen voor u maken en kan zo ieder gebouw of openbare plek van de juiste fietsoplossing voorzien.

Fietsenstalling

Klaver Fietsparkeren staat bekend om op maat gemaakte fietsoplossingen. Zo maken wij fietsenstallingen op maat en weten wij deze stallingen in de kleinste ruimtes passend te maken, zodat er een optimale bezetting wordt gecreëerd voldoende fietsen in geplaatst kunnen worden. Bij de een wordt er gekozen voor een dubbellaags fietsenrek in de stalling, bij de ander een enkellaags fietsenrek, omdat het rek bijvoorbeeld veelal gebruikt wordt door ouderen. Wat u ook voor plaats wilt voorzien van een passende fietsparkeeroplossing, wij geven u graag vrijblijvend advies en zetten ook graag een vrijblijvende offerte op papier. Met onze ruime 30 jaar aan ervaring met ontwikkelen, plaatsen en leveren van fietsparkeeroplossingen, geven wij u de fietsenstalling die u nodig heeft.

Meer informatie en advies

Meer informatie en advies kunt u vrijblijvend bij ons inwinnen. Wij willen u persoonlijk tot dienst zijn en denken dan ook graag na over de mogelijkheden die u heeft, om deze vervolgens om te zetten in concrete plannen. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website, bel naar 0528 – 745200 of stuur een mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.