Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling onderdeel van het straatmeubilair

Fietsenstallingen zijn tegenwoordig steeds een belangrijker onderdeel van het straatmeubilair. Dit komt omdat er steeds meer mensen zich op de fiets verplaatsen. Om deze reden wordt de vraag naar fietsparkeerplaatsen ook steeds groter. Klaver Fietsparkeren speelt hier op in door fietsparkeeroplossingen aan te bieden.   

Neem contact met ons op

 

Diverse afwerkingen Fietsenstallingen

Klaver Fietsparkeren heeft voor elke situatie een unieke oplossing. Zo hebben wij reeds voor diverse branches fietsparkeeroplossingen mogen realiseren. Enkele voorbeelden zijn: zorginstellingen, stations, openbare ruimtes en scholen. We hebben verschillende soorten fietsenrekken in ons assortiment. We hebben rekken voor de reguliere fietsen, maar ook fietsenrekken voor buitenformaat fietsen. Hier is ons Viper-systeem uitstekend voor. We hebben enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken. Dubbellaagse rekken zijn bijvoorbeeld geschikt voor wanneer de ruimte beperkt is of gewoonweg wanneer er zoveel mogelijk fietsen geplaatst moeten kunnen worden.  

U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen en kleuren van de fietsenrekken en fietsoverkappingen. Ook hebben wij een fietskluis in ons assortiment waardoor de fiets veilig opgeborgen is en op deze manier beschermd tegen diefstal.

Kwaliteit van de producten van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren vindt veiligheid en gebruiksgemak erg belangrijk. De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn dan ook voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit wil zeggen dat de rekken voldoen aan enkele strengen kwaliteitseisen. De rekken zijn getest op verschillende aspecten waaronder gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Echter, gaat Klaver Fietsparkeren nog een stapje verder. We hebben nog meer kwaliteitseisen aan onze producten gesteld, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Een ander voordeel is dat we ons eigen productie- en montageteam hebben.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld ene fietsenrek of fietsoverkapping van Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag door een op maat gemaakte fietsparkeeroplossing aan te bieden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.