Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling onderdeel van het straatmeubilair

De laatste tijd wordt er steeds meer aandacht besteed aan het milieu. Mede hierdoor is de fiets nog altijd een populair vervoersmiddel. Fietsen is immers een eenvoudige én milieuvriendelijke manier op om op de bestemming aan te komen. Het parkeren van de fiets is echter altijd een punt van aandacht. Wanneer een bedrijf of overheid een goede fietsparkeervoorziening faciliteert, wordt dit op prijs gesteld door de bezoekers. De fietsparkeerplaats is hierdoor een steeds groter onderdeel geworden van het straatmeubilair.

Neem contact met ons op

 

Diverse afwerkingen Fietsenstallingen

Een fietsenstalling hoeft niet saai te zijn. Een stalling is een object dat toegevoegde waarde heeft aan het straatbeeld en straatmeubilair. Wanneer fietsen los op straat geparkeerd worden, oogt dit ?snel slordig. Een fietsenstalling is hier de oplossing. Bij Klaver Fietsparkeren hebben we verschillende modellen fietsenstallingen. U heeft de keuze uit diverse kleuren en materialen, waardoor u ervan verzekerd bent dat het design aansluit en onderdeel wordt van het straatmeubilair. 

Samenwerking met verschillende
gerenomeerde organisaties

Klaver Fietsparkeren beschikt over eigen productontwikkelaars en montageteams. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u tevreden bent met de manier van fietsparkeren in uw omgeving. We hebben met veel gerenommeerde organisaties samengewerkt en hebben hen geholpen met het creëren van de beste fietsparkeergelegenheden. 

Meer informatie

Klaver Fietsparkeren is in 1985 opgericht door Jan Klaver en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Door heel Europa -onder andere Noorwegen, Zweden en België - worden er fietsparkeersystemen geleverd. Er wordt volledig gefocust op fietsparkeren, waardoor de beste kwaliteit wordt gegarandeerd. Heeft u interesse in een fietsparkeersysteem van Klaver Fietsparkeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon of email, maar ook door het invullen van een contactformulier op onze website. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.