Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Nijmegen

Nijmegen staat op de tiende plek in het lijstje met grootste steden van Nederland. Van de ongeveer 170.000 inwoners is ruim 15% student. De stad is populair door de aanwezigheid van een universiteit en hogescholen. Al deze studenten samen zorgen voor een hoop fietsverkeer in de stad. Daarom is het belangrijk dat Nijmegen voorzien is van grote, goede fietsenstallingen die alle fietsen netjes kunnen herbergen. Klaver Fietsparkeren is dan uw partner voor een fietsenstalling in Nijmegen.

Neem contact met ons op

Verschillende mogelijkheden

flex-fietsoverkappingKlaver Fietsparkeren biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzaam fietsparkeren. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak zijn wij de uitgewezen specialist om uw organisatie of bedrijf te voorzien van een sterke fietsenstalling in Nijmegen. Of de stalling nu groot of klein moet zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast overdekte fietsenstallingen, fietsenrekken, fietsenbergingen en fietskluizen, leveren wij ook standaarden om fietsen in te plaatsen. Op die manier kunnen wij elk fietsparkeerprobleem oplossen.

Onze fietsparkeeroplossingen worden gemaakt van de beste materialen, waarbij een lange levensduur gegarandeerd is. Zo weet u zeker dat u een goede investering maakt met uw fietsenstalling in Nijmegen. De rekken worden vervaardig uit thermisch verzinkt staal en hebben een neutrale, grijze kleur. Op die manier passen de fietsenrekken en –stallingen altijd goed in de omgeving. Daarnaast kunnen de rekken in iedere gewenste kleur gepoedercoat worden.

Meer informatie

Wilt u weten wat Klaver Fietsparkeren nog meer voor u kan betekenen op het gebied van duurzame fietsparkeeroplossingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0528 – 745200 of info@klaverfietsparkeren.nl. Onze team van enthousiaste medewerkers staat u graag te woord. Wij kunnen u adviseren wanneer u wilt kiezen voor de beste parkeeroplossing, of andere vragen voor u beantwoorden. Van begin tot eind staan wij u graag bij tijdens het hele project. Zo kunt u in de nabije toekomst al gebruikmaken van een ruime fietsenstalling in Nijmegen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.