Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling met elektrische oplaadpunten

Elektrische fietsen worden steeds vaker gebruikt. De vraag naar oplaadpunten voor elektrische fietsen neemt dan ook toe. Klaver Fietsparkeren biedt deze oplaadpunten aan. De oplaadpunten zijn geschikt voor elk fietsenrek van ons. Klaver Fietsparkeren gaat graag met u in gesprek om tot de beste fietsparkeeroplossing voor u te komen en fietsenrekken met oplaadpunten voor elektrische fietsen te plaatsen.

Neem contact met ons op

Elektrische fietsen opladen in fietsenstallingen

  • Cobra-light-oplaadpunt-voor-elektrische-fietsen
  • Cluster-VP-oplaadpunt-voor-e-bikes-De-Laan-Den-Haag
  • Botermarkt-Haarlem-2ParkUp-oplaadpunten-voor-e-bikes
  • UMC-Utrecht-losstaand-oplaadpunt-voor-e-bikes
  • Ziekenhuis-Gelderse-Vallei-Ede-2ParkUp-oplaadpunten-elektrische-fietsen

Wij hebben allerlei soorten fietsenrekken en -stallingen in ons assortiment. Deze rekken zijn geschikt voor alle soorten fietsen. We hebben fietsenrekken die geschikt zijn voor buitenformaat fietsen zoals kratfietsen en fietsen met een mand voorop. De fietsenrekken kunnen uitstekend gecombineerd worden met onze overkappingen. Ook kunnen wij plaatsen maken voor scooters door gebruik te maken van belijning. Met behulp van belijning wordt het duidelijk welk voertuig waar moet staan. Op de grond wordt dan een logo gemaakt zodat dit duidelijk wordt. 

Fietsenstallingen op maat gemaakt

U heeft bij Klaver de mogelijkheid om een fietsenstalling op maat te kiezen. Eén van onze medewerkers gaat met u in gesprek om samen met u tot de beste oplossing te komen voor u. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren, materiaal en afmetingen. Dit geldt voor onze fietsenrekken en fietsoverkappingen. Er is zelfs de mogelijkheid om een fietsoverkapping met een sedumdak aan te schaffen. Bij ons is de keuze fietsenrekken en overkappingen divers. Wij beiden voor elke situatie een geschikte oplossing.     

Beste kwaliteit fietsparkeren

Wanneer u bij Klaver Fietsparkeren koopt, weet u dat u een product heeft van uitstekende kwaliteit. Onze rekken scoren erg hoog op veiligheid en gebruiksgemak en voldoen aan het Fietsparkeur Keurmerk. Dit betekent dat de fietsen voldoen aan enkele belangrijke eisen. Echter, biedt Klaver Fietsparkeren meer. We hebben ons eigen montage- en productieteam. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit mede waarborgen. 

Bent u geïnteresseerd in een fietsenrek of fietsoverkapping van Klaver Fietsparkeren? Aarzel dan niet en bel of mail ons. U kunt ook ons contactformulier invullen op onze contactpagina.

Of vul direct het offerteformulier in

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.