Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling met elektrische oplaadpunten

Een fietsenstalling biedt meerwaarde, aangezien deze ervoor zorgt dat fietsen veilig en beschut staan. Klaver Fietsparkeren heeft fietsenstallingen in verscheiden maten en vormen in haar assortiment. Klaver Fietsparkeren heeft naast reguliere fietsenstallingen ook fietsenstallingen met elektrische oplaadpunten. De E-bike groeit in populariteit en daarmee ook in aantal. Om met deze trend mee te gaan en de gebruikers zo goed mogelijk te kunnen faciliteren is het van belang om een goed oplaadpunt voor de e-bike aan te bieden. Klaver Fietsparkeren heeft deze oplaadpunten voor u.

Neem contact met ons op

Fietsen elektrisch opladen in fietsenstallingen

Belijning in fietsenstallingDe fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Naast de standaard maten is het ook mogelijk om deze geheel op maat te laten maken. De fietsenstallingen zijn onderhoudsarm en geschikt voor vele soorten fietsen. Om plaats te bieden aan al deze fietsen is het handig om gebruik te maken van verschillende segmenten in de stalling. Door een fietsenstalling in zones in te delen weet bijvoorbeeld een fietser met een kratfiets precies waar hij deze moet plaatsen, maar weet de fietser met een e-bike ook waar hij deze in de fietsenstalling op kan laden.

Fietsenstallingen op maat gemaakt

Bij Klaver Fietsparkeren bent u verzekerd van topkwaliteit producten. Bij de ontwikkeling van onze producten is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en gebruiken van de klant. De keuze van onze fietsenstallingen beperkt zich niet enkel tot het ontwerp maar ook verschillende kleuren en materialen zijn mogelijk. Hierdoor weet u zeker dat de fietsenstalling in de beoogde omgeving past.

Beste kwaliteit fietsparkeren

De fietsparkeersystemen van Klaver Fietsparkeren worden door heel Europa geleverd, waaronder België, Noorwegen en Zweden. Klaver Fietsparkeren is een Nederlandse onderneming die zich uitsluitend op fietsparkeren richt. Waardoor wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen behalen. Heeft u vragen over ons of onze producten dan kunt u altijd contact opnemen per telefoon of e-mail. Via de website is het ook mogelijk het contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.