Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Leiden

Leiden, de stad van cultuur, kennis en historie. Leiden is een grote en drukke stad, waarbij het verkeer dagelijks te maken krijgt met files en opstoppingen. Veel mensen kiezen ervoor om met de fiets op het werk te verschijnen, waardoor het op stations, bij scholen en bij kantoorgebouwen soms een chaos is met fietsen. Een fietsenstalling in Leiden biedt dan uitkomst en zorgt ervoor dat fietsen in de regio netjes en veilig worden gestald. Klaver Fietsparkeren is specialist in fietsparkeren en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen, plaatsen en leveren van fietsparkeeroplossingen.

Neem contact met ons op

De kracht van Klaver Fietsparkeren

flexTraditionele fietsparkeersystemen, zoals enkellaags en dubbellaags fietsenrekken, afsluitbare fietsenstallingen, overkappingen en fietsdetectiesystemen zorgen ervoor dat de fietser centraal staat en veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie samenkomen in een kwalitatief product. Onze fietssystemen worden alle vervaardigd uit thermisch verzinkt staal, waardoor deze een neutrale grijze kleur hebben en uitstekend in het straatbeeld passen.

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, beschikken we over een eigen productontwikkeling- en montageteam. Naast onderzoek, tekenwerk en advies, bieden we u ook graag hulp bij de productie, assemblage, montage, uitbreiding en onderhoud van de fietsenstalling. Op deze manier wordt uw fietsenstalling in Leiden niet alleen netjes op maat geleverd, maar heeft u ook jarenlang plezier van een designoplossing.

Contact opnemen met Klaver Fietsparkeren

Wilt u een fietsenstalling in Leiden laten plaatsen, dan bent u bij Klaver Fietsparkeren verzekerd van kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid. Daarnaast streven wij naar tevreden klanten en helpen we u graag bij het vinden van een oplossing op maat. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol. Met een duurzaam inkoopbeleid worden kwaliteitsproducten vervaardigd uit duurzame materialen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een fietsenstalling in de regio van Leiden, neem dan contact met ons op en laat u informeren over onze fietsparkeeroplossingen!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.