Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Leeuwarden

Fietsen is erg gezond, duurzaam en goedkoper in gebruik dan een auto. Daarom kiezen veel mensen ervoor om te fietsen naar het werk of naar school. Dat betekent dat er in Nederland veel stevige fietsenstallingen nodig zijn, om al die fietsen een plek te kunnen geven. Voor het plaatsen van een goede fietsenstalling in Leeuwarden, schakelt u Klaver Fietsparkeren in. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van de juiste fietsparkeeroplossing voor elke situatie.

Neem contact met ons op

Duurzaam fietsparkeren

fietsoverkappingBij Klaver Fietsparkeren staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom worden al onze fietsoplossingen gemaakt van het beste materiaal. De rekken worden uitgevoerd in thermisch verzinkt staal, zodat weer en wind niet van invloed zijn op de kwaliteit van de fietsenrekken. Daarnaast worden de rekken uitgerust met voorvorkondersteuning, zodat de wielen niet klem komen te zitten en er geen slag in het wiel ontstaat.

Door hoge aantallen fietsen in het drukke Leeuwarden is het belangrijk dat er genoeg fietsenstallingen zijn. Heeft uw organisatie of bedrijf behoefte aan een goede fietsenstalling in Leeuwarden? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij ontwerpen graag de juiste oplossing, zodat fietsen veilig en netjes gestald kunnen worden.

Betrokken samenwerking

Wanneer u Klaver Fietsparkeren inschakelt voor een fietsenstalling in Leeuwarden, dan kunt u rekenen op een betrokken samenwerking. Van begin tot eind van het proces staan wij voor u klaar om tot het beste resultaat te komen. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag van dienst bij werkzaamheden als onderzoek, tekenwerk, het geven van advies, productie en het onderhoud van de fietsenstalling. Op die manier heeft u naast een goede fietsenstalling van hoge kwaliteit, ook een nieuwe en betrouwbare partner op het gebied van fietsparkeren. Wilt u weten wat Klaver Fietsparkeren nog meer voor u kan betekenen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.