Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling laten plaatsen? Klaver Fietsparkeren!

Een fietsenstalling laten plaatsen bij uw bedrijf of organisatie, dat klinkt lastig. Gelukkig valt dat reuze mee. Klaver Fietsparkeren heeft voor u de beste oplossingen in huis. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van fietsparkeersystemen. Ook een fietsenstalling kunt u bij ons vinden. Of u nu kiest voor simpele rekken of voor een overdekte fietsenstalling: welkom bij Klaver Fietsparkeren!

Neem contact met ons op

Een fietsenstalling voor uw bedrijf: netjes en veilig

Fietsen kunnen in het Nederlandse straatbeeld niet ontbreken, en dat doen ze dan ook niet. Waarschijnlijk hebben uw werknemers ook de nodige fietsen in het bezit. Helaas heeft niet iedereen een goede oplossing om de fietsen te kunnen stallen. Een fietsenstalling laten plaatsen bij uw bedrijf of organisatie kan dan een uitstekende oplossing zijn. Belangrijk is wel dat de stalling goed is beschermd, zodat dieven geen kans krijgen. Niet alleen op het gebied van veiligheid maakt u een goede keuze, ook uw terrein ligt er netjes bij als u kiest voor de plaatsing van een fietsenstalling.

Wij hebben diverse fietsparkeeroplossingen die geschikt zijn voor uw bedrijf. Een fietsenstalling zorgt voor overzicht en een opgeruimde omgeving. U heeft geen last meer van rondslingerende fietsen en uw werknemers en bezoekers kunnen altijd genieten van een droog zadel bij vertrek. Regen krijgt door een overkapping geen schijn van kans.

De voordelen van Klaver Fietsparkeren

Bent u van plan om een fietsenstalling te gaan plaatsen? Natuurlijk kunt u dan zelf aan de slag gaan met planken en spijkers, maar veel handiger is het om de stalling bij Klaver Fietsparkeren aan te schaffen. U bent dan verzekerd van een product van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hebben diverse fietsenstallingen in het assortiment, zodat u altijd de perfecte opbergplaats kunt vinden voor alle fietsen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.