Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling kopen

Weesfietsen die bij het station blijven staan? Zwerffietsen die rondslingeren door de hele stad? Met de fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren weet u zeker dat deze problemen onder handen worden genomen. Klaver Fietsparkeren helpt steden graag bij hun fietsenstaloplossingen. Wilt u een fietsenstalling in Almere, Alkmaar of een andere plaats in Nederland? Lees dan verder en neem bij vragen of voor meer info contact met ons op.

Neem contact met ons op

Een passende fietsenstalling kopen

flexIedere stad, iedere buurt, ieder pand en iedere plek is anders: bij fietsenstallingen kopen dient u met allerlei zaken rekening te houden. De belangrijkste zaak hiervan zijn de fietsers: welke doelgroep gaat zijn of haar fiets in de fietsenstalling zetten? Zijn dit jeugdigen, ouderen of reizigers (die de trein of bus moeten halen)? Dit is nuttige informatie om rekening mee te houden bij een fietsenstalling kopen. Natuurlijk hoeft u zelf niet overal over na te denken, want wij van Klaver Fietsparkeren hebben reeds 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van passende fietsenrekken. Met een persoonlijk gesprek halen wij de informatie bij u boven, die nodig is om zo goed mogelijk een gebruiksvriendelijke fietsenstalling voor u te ontwerpen en vervolgens te leveren.

Eigenschappen fietsenstalling

Onze fietsenstallingen bieden voorvorkwielondersteuning. Deze techniek zorgt ervoor dat de banden van een gestalde fiets niet beschadigen en bovendien ook niet vleugelen. Verder zijn fietsenrekken met voorvorkwielondersteuning gemakkelijk in gebruik. Fietsers hoeven hun fietsenband niet in het rek te duwen. Doordat stallen zo gemakkelijk gaat, voorkomt u ook dat fietsers hun fiets – voor hun gemak – foutparkeren. Alle plekjes van de fietsenstalling kunnen dus gewoon heel efficiënt in gebruik worden genomen.

Contact opnemen

Wilt u een fietsenstalling kopen, maar wilt u eerst nog meer informatie? Stel gerust geheel vrijblijvend uw vragen als u de antwoorden niet op onze website kunt vinden. Geef ons bijvoorbeeld een belletje, op: 0528-745200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.