Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling ingericht op maat

De fiets is in veel opzichten het ideale vervoermiddel. Met de fiets bent u wendbaar, snel en eenvoudig op de meeste locaties. Daarnaast is de fiets ook vele malen beter voor het milieu dan de auto. Een van de recentste ontwikkelingen in het fietsen is het gebruik van elektrische fietsen. Door gebruik te maken van deze zogeheten e-bikes zijn fietsers sneller en met minder inspanning op de plaats van bestemming. De waarde van de e-bike ligt vaak vele malen hoger dan die van een reguliere fiets. Waardoor het nog belangrijker wordt dat deze goed en veilig geparkeerd worden. Klaver Fietsparkeren is gespecialiseerd in het zo veilig en goed mogelijk parkeren van uw fiets.

Neem contact met ons op

Fietsparkeren op een unieke manier

Douwe EgbertsKlaver Fietsparkeren kan voor u een fietsenstalling op maat ontwerpen en plaatsen. Tijdens het ontwerp van een stalling adviseren wij u onder andere graag over de indeling van de stalling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om door middel van belijning en verschillende soorten fietsparkeer-systemen de stalling in segmenten in te delen. Zo kunt u een vak creëren voor reguliere fietsen, een vak voor e-bikes en bijvoorbeeld een vak voor kratfietsen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Door het gebruik van segmenten wordt de beleving van de fietser beter,  waardoor de stalling optimaal benut wordt. Naast de beleving van de fietser vinden wij het belangrijk om producten van hoge kwaliteit te leveren. Wij bespreken graag alle opties met u, om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Duurzaamheid centraal

Klaver Fietsparkeren heeft een groot aanbod van fietsenstallingen en fietsparkeer-systemen. Hierin heeft u de keuze uit verschillende soorten materialen en kleuren. Bij het ontwerpen van onze fietsenstallingen en parkeersystemen houden wij rekening met mens en milieu, mede hierdoor zijn onze producten erg duurzaam.

Heeft u interesse in een nieuwe of aangepaste fietsparkeer-oplossing? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Tijdens het gesprek assisteren wij u om tot een fietsparkeer-oplossing te komen, die perfect bij uw situatie past. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken, daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons contactformulier op de website in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.