Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling ingericht op maat

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van de fiets. Men kan overal snel en eenvoudig komen en de fiets is ook nog eens beter voor het milieu dan de auto. Een van de recentste ontwikkelingen in het fietsen is het gebruik van elektrische fietsen. Door gebruik te maken van deze zogeheten e-bikes zijn fietsers sneller en met minder inspanning op de plaats van bestemming. Voor het gebruik van elektrische fietsen zijn oplaadpunten nodig. Klaver Fietsparkeren speelt in op de vraag naar meer oplaadpunten voor elektrische fietsen. Ze is gespecialiseerd in het zo veilig en goed mogelijk parkeren van uw fiets en biedt op maat gemaakte oplossingen aan voor elke situatie. Klaver Fietsparkeren bedenkt voor elke unieke situatie een op maat gemaakte oplossing. 

Neem contact met ons op

Fietsparkeren op een unieke manier

Douwe EgbertsKlaver Fietsparkeren biedt op maat gemaakte oplossingen aan voor verschillende situaties. Enkele voorbeelden van branches waar wij onze producten hebben mogen plaatsen, zijn: scholen, ziekenhuizen, bedrijven en openbare ruimtes. Wij gaan graag met u in gesprek om uw situatie te bekijken en komen zo samen met u tot de beste oplossing. Wanneer u ervoor kiest om een product van Klaver Fietsparkeren aan te schaffen, heeft u veel keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Het is zelfs mogelijk om een fietsoverkapping aan te schaffen met een sedumdak. Klaver Fietsparkeren heeft naast haar reguliere enkellaagse fietsenrekken ook etagefietsenrekken. Deze zijn ideaal wanneer er bijvoorbeeld minder ruimte beschikbaar is of dat er gewoon zoveel mogelijk fietsplaatsen gecreëerd moeten worden.    

Duurzaamheid centraal

Klaver Feitsparkeren vindt veiligheid en gebruiksgemak erg belangrijk. De etagerekken zijn dan ook voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit wil zeggen dat de rekken aan enkele belangrijke eisen voldoen. Echter, gaat Klaver Fietsparkeren nog wat verder. Ze heeft aan de rekken nog extra kwaliteitseisen gesteld. Op deze manier is de kwaliteit van de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren extra gewaarborgd.

Geïnteresseerd in bijvoorbeeld een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren?

Bent u geïnteresseerd in een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren? Aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.