Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling ingericht naar uw wensen

Nederland is een fietsland. Ieder huishouden heeft minstens één fiets. Dit is eenvoudig te verklaren aangezien fietsen een eenvoudige en efficiënte manier is om je van A-naar B te verplaatsen. Veel mensen zijn afhankelijk van hun fiets. De fiets is vaak een kostbaar bezit, waar men zuinig op is. Daarom is het veilig stallen van de fiets zo belangrijk. Alle fietsparkeer-systemen van Klaver Fietsparkeren zijn zo ontworpen dat iedereen zijn fiets er veilig in kan plaatsen. Door onder andere het gebruik van voorvorkondersteuning in al onze rekken is het onmogelijk voor een fietser om een slag in het wiel te krijgen.

Neem contact met ons op

Met belijning segmenten creëren

Wanneer u op zoek bent naar fietsenstallingen van hoge kwaliteit, moet u bij Klaver Fietsparkeren zijn. We zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd in fietsparkeren en zetten de klant centraal. Daarnaast heeft u het inrichten van de fietsenstallingen zelf in de hand. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de fietsenstalling in verschillende zones in te delen. Op deze manier ziet de fietser bij binnenkomst van de stalling waar hij zijn of haar fiets het beste kan parkeren. Zones aanbrengen in fietsenstallingen is geen overbodige luxe. Tegenwoordig heeft iedereen haast waardoor het belangrijk is om snel een veilige plaats voor de fiets te vinden. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen in en op de fietsenstalling ziet de gebruiker in een oogopslag waar ze de fiets het beste kunne plaatsen. Daarnaast sluit dit ook aan bij het imago van het bedrijf

Bespreek de mogelijkheden

Ons team van enthousiaste medewerkers denkt graag mee over de fietsparkeer mogelijkheden bij uw unieke situatie. Wij willen de kwaliteit van onze producten zo hoog mogelijk houden daarom beschikken wij over onze eigen productontwikkelaars en montageteams. Heeft u interesse in een vrijblijvend advies van Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact op per telefoon of e-mail. U kunt ook altijd ons contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.