Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling ingericht naar uw wensen

Klaver Fietsparkeren vindt veiligheid en gebruiksgemak erg belangrijk. De etagesystemen en de enkellaagse fietsenrekken zijn voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit betekent dat de producten voldoen aan enkele strenge kwaliteitseisen. Klaver Fietsparkeren gaat nog een stap verder door extra kwaliteitseisen aan haar producten te stellen. Op deze manier wordt de kwaliteit van de fietsenrekken gewaarborgd. Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan voor diverse branches. Voor elke branche en elke unieke situatie beidt Klaver Fietsparkeren een op maat gemaakte oplossing aan.     

Neem contact met ons op

Met belijning segmenten creëren

Nederland is een echt fietsland. Veel personen verplaatsen zich, wanneer het even kan, met de fiets naar hun plaats van bestemming. Hierom is het belangrijk om de fietsenstallingen en fietsenrekken goed in te richten zodat het gestructureerd is. Met behulp van belijning is het mogelijk structuur te creëren in de fietsenstallingen.  Door middel van deze lijnen kunnen fietsers zien waar ze hun fiets moeten plaatsen doordat er door de belijning zones zijn gecreëerd. Er zijn bijvoorbeeld aparte vakken voor elektrische fietsen, scooters en reguliere fietsen.   

Fietsenstalling op maat door Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft voor elke situatie een unieke oplossing. We gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Wij hebben veel verschillende producten in ons aanbod. Zo hebben wij reguliere enkellaagse fietsenrekken, maar ook dubbellaagse fietsenrekken. We hebben verschillende soorten rekken voor elk soort fiets. Ook hebben we fietsoverkappingen. Bij onze producten kan er gekozen worden voor verschillende materialen en kleuren. Het ia zelfs mogelijk om te kiezen voor een fietsoverkapping met een sedumdak.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een product van Klaver Fietsparkeren? Wilt u bijvoorbeeld fietsenrekken of fietsoverkappingen? Neem dan gerust contact op met ons en wij zullen u helpen. U kunt ons mailen, bellen of het contactformulier invullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.