Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling in Zwolle door Klaver

Dagelijks stappen er honderden Nederlanders op de fiets om naar hun werk, naar school of naar vrienden te gaan. Eenmaal aangekomen is het soms lastig om uw fiets direct kwijt te kunnen, door het beperkte aantal fietsenstallingen. Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor het installeren en ontwikkelen van verschillende soorten fietsenrekken. Zo plaatsen wij onder meer fietsenstallingen in Zwolle, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Vind bijvoorbeeld een fietsenstalling in Zwolle rond scholen, rond drukbezochte openbare plekken, enzovoort. Met de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren is er voldoende ruimte om een groot deel van die honderden fietsen veilig en snel te kunnen parkeren.

Neem contact met ons op

Verschillende soorten fietsenrekken

prisma overkappingWanneer u een fietsenstalling in Zwolle treft van Klaver Fietsparkeren, zult u innovatie en kwaliteit herkennen. Twee speerpunten die hoog bij ons in het vaandel staan! Wij ontwikkelen verschillende soorten fietsenstallingen, waarbij het belang van de fietser voorop staat. Niet voor niets houden wij veel rekening met aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie bij de ontwikkeling van een fietsenstalling in Zwolle of andere Nederlandse steden.

Voorbeelden van fietsenstallingen die wij maken zijn enkel- en dubbellaagse fietsenrekken, afsluitbare fietsenstallingen zoals de Cadenza, overkappingen zoals de Prisma en bijvoorbeeld fietsenrekken met een fietsdetectiesysteem. Met dit fietsdetectiesysteem is het mogelijk om mensen hun fiets maar voor een bepaalde tijd te laten stallen in een fietsenrek, bijvoorbeeld bij een openbare plek. Wij vinden dat fietsen snel en veilig gestald moeten kunnen worden!

Een fietsenstalling in Zwolle van hoge kwaliteit

Naast de innovatie van een fietsenstalling in Zwolle, werkt Klaver Fietsparkeren minstens net zo hard aan de bevordering van de kwaliteit van onze fietsenrekken. Onze fietsenrekken hebben weinig onderhoud nodig en zijn bestand tegen de hoge belasting van het grote aantal fietsen, wat dagelijks in fietsenstalling geparkeerd wordt. In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende gerenommeerde organisatie gewerkt aan een op maat gemaakte fietsenstalling in Zwolle, Amsterdam en bijvoorbeeld Den Haag. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.