Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling in stad

Nederland is een fietsland, dus waar veel mensen bij elkaar komen zijn vaak ook veel fietsen. En voor al die fietsen is niet altijd genoeg plaats, zeker niet in de stad. Daarom is het belangrijk dat, wanneer u een grote onderneming heeft, een zorginstelling of een overheidsgebouw in de stad beheert, u een degelijke oplossing heeft voor een groot aantal fietsen van uw bezoekers. Klaver Fietsparkeren biedt dan een oplossing op maat, in de vorm van een fietsenstalling met of zonder overkapping.

Neem contact met ons op

Fietsen stallen met Klaver Fietsparkeren

Met een fietsenstalling voor het enkellaags of dubbellaags parkeren van fietsen, een fietsenstalling met overkapping en de mogelijkheid tot fietsdetectie heeft Klaver Fietsparkeren een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Ook in iedere categorie apart bieden wij verschillende producten aan, al naar gelang uw wensen. Samen met u wordt naar een oplossing voor uw parkeerprobleem gezocht in de vorm van een van onze producten. Over het onderhoud van de fietsenstalling hoeft u niet in te zitten, want ook deze service leveren wij zelf. Onze fietsenrekken zijn bovendien het veiligst en het gemakkelijkst te gebruiken en voor verschillende fietsen geschikt, ideaal voor gebruik in een grote stad. Onze producten hebben het ParKeur keurmerk, wat inhoudt dat deze aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast stellen wij zelf nog een aantal extra eisen aan de fietsenstalling.

Klaver Fietsparkeren te Hoogeveen

Klaver Fietsparkeren levert fietsenrekken, overkappingen en andere oplossingen op het gebied van fiets parkeren aan binnen- en buitenlandse steden, bedrijven en overheidsinstellingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen. Op onze website vindt u een plattegrond en kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook op telefoonnummer 0528-74 52 00 en u kunt ons een e-mail sturen op info@klaverfietsparkeren.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.