Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling in een stad

Een fietsenstalling in een stad laten plaatsen

Nederland is een fietsland maar helaas is er niet altijd genoeg plaats om onze fietsen te stallen, zeker in een stad niet. Daarom is het belangrijk dat, wanneer u een grote onderneming heeft, een zorginstelling of een overheidsgebouw in de stad beheert, u een degelijke oplossing heeft voor een groot aantal fietsen van uw bezoekers.  Aangepast aan het aantal bezoekers kan dit een bescheiden tot zeer ruime stalling voor fietsen zijn. Klaver Fietsparkeren biedt dan een oplossing op maat, in de vorm van bijvoorbeeld een fietsenstalling met of zonder overkapping.

Fietsenstallingen met overkapping Alle fietsenstallingen bekijken

Top overkapping

 

Het assortiment fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

Met een fietsenstalling voor het enkellaags of dubbellaags parkeren van fietsen, een fietsenstalling met overkapping en de mogelijkheid tot fietsdetectie (detecteert zowel fietsen die zijn achtergelaten en onnodig uw stalling bezetten, als lege plekken wat zorgt voor een snelle doorstroom van fietsen), heeft Klaver Fietsparkeren een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Ook in iedere categorie apart bieden wij verschillende producten aan. Samen met u wordt naar een oplossing voor uw parkeerprobleem gezocht in de vorm van een van onze producten. Over het onderhoud van de fietsenstalling hoeft u niet in te zitten, want ook deze service leveren wij zelf. Onze fietsenrekken zijn bovendien het veiligst en het gemakkelijkst te gebruiken en voor verschillende fietsen geschikt, ideaal voor gebruik in een grote stad. Onze producten hebben het ParKeur keurmerk, wat inhoudt dat deze aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast stellen wij zelf nog een aantal extra eisen aan de fietsenstalling. Bovendien kwamen onze stallingen voor fietsen het beste uit de test op gebied van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie. Zo wordt niet alleen de ruimte optimaal benut, maar is ook het veroorzaken van een slag in het wiel uitgesloten.
 

Cobra 3Cobra Klaver 2

Neem contact op met Klaver Fietsparkeren te Hoogeveen

Klaver Fietsparkeren levert fietsenrekken, overkappingen en andere oplossingen op het gebied van fiets-parkeren aan binnen- en buitenlandse steden, bedrijven en overheidsinstellingen. Bovendien zorgen wij niet alleen voor producten en installatie van hoogwaardige kwaliteit, maar ook het onderhoud van de stallingen voor fietsen wordt door onze werknemers met jarenlange ervaring verzorgd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook op telefoonnummer 0528-74 52 00 en u kunt ons een e-mail sturen op info@klaverfietsparkeren.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Ga naar het contactformulier Bel ons

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.