Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling in Arnhem in verschillende soorten

Fietsenstalling in Arnhem in verschillende soorten

Neemt u de fiets als u in de lente of zomer naar uw werk, naar school of bijvoorbeeld naar vrienden en familie gaat? Veel mensen vinden het heerlijk om te fietsen, zeker als het warm is en de zon schijnt. Niet voor niets wordt Nederland door veel Europeanen gezien als een echt fietsland. Voor een grote stad is het echter lastig om voldoende fietsenrekken te bieden aan al deze fietsers. Klaver Fietsparkeren helpt steden met op maat gemaakte fietsenrekken, om fietsers hun fiets snel en veilig te kunnen laten stallen. Zo vindt u bijvoorbeeld een fietsenstalling in Arnhem, in Amsterdam, in Den Haag en in verschillende andere grote steden.

Fietsenrekken in verschillende soorten

Een fietsenstalling in Arnhem kan uit verschillende componenten bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een enkel- en dubbellaags fietsenrek, een afsluitbare fietsenstalling, een overkapping over een fietsenrek, enzovoorts. Ook biedt Klaver Fietsparkeren de mogelijkheid om een fietsdetectiesysteem in een fietsenrek te installeren. Met een fietsdetectiesysteem brengt u binnen een korte tijd in kaart waar zich de lege plekken in een fietsenstalling in Arnhem bevinden. Dit bevordert de doorstroom van fietsers en voorkomt dat mensen een lange tijd moeten zoeken naar een vrije plek.

Om de honderden fietsen aan te kunnen maken wij bij de productie van een fietsenstalling in Arnhem enkel gebruik van materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de fietsenrekken bestand tegen een hoge belasting en hebben de fietsenrekken nauwelijks onderhoud nodig.

De belangen van een fietser voorop

Tijdens de ontwikkeling van een fietsenstalling voor Arnhem of een andere grote stad stellen wij de belangen van een fietser voorop. Denk bijvoorbeeld aan aspecten als de veiligheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie van een fietsenstalling. Een fiets moet snel en veilig gestald kunnen worden, maar moet aan het eind van de dag ook heelhuids uit het fietsenrek gehaald kunnen worden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.