Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling in Arnhem door Klaver

Fietsen is gezond! Niet voor niets pakken steeds meer mensen hun fiets om naar het werk, een school of vrienden en familie te komen. Zeker in de zomer is het erg lekker om in de ochtend of de namiddag op de fiets te stappen en te genieten van een opkomende of ondergaande zon. Waar moeten echter al die honderden fietsen van Nederlanders geparkeerd worden, als u op de plek van bestemming bent aangekomen? Voor een fietsenstalling in Arnhem, Apeldoorn, Amsterdam of bijvoorbeeld Utrecht, bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner voor het ontwerp en de installatie van een fietsenstalling in verschillende Nederlandse steden. Zo bieden we voldoende plekken om alle fietsen snel en veilig kwijt te kunnen!

Neem contact met ons op

Fietsenstalling in Arnhem met verschillende fietsenrekken

Een fietsenstalling in Arnhem is vanzelfsprekend niet altijd hetzelfde, dit is afgestemd op de plek van een fietsenstalling. Denk bijvoorbeeld aan een fietsenstalling rond een openbare plek, waar vaak gekozen wordt voor dubbellaagse fietsenrekken met een fietsdetectiesysteem. Een dubbellaags fietsenrek is ruimtebesparend en het fietsdetectiesysteem maakt het mogelijk om fietsers hun fiets voor slechts een bepaalde tijd te laten parkeren in de fietsenstalling. Ook kan er gekozen worden voor een fietsenstalling in Arnhem met enkellaagse fietsenrekken, een afsluitbare fietsenstalling of een overkapping.

Het gebruiksgemak van de fietser staat voorop bij de ontwikkeling van een fietsenstalling, niet voor niets besteden wij veel aandacht aan de veiligheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie van een fietsenrek.

Bestand tegen een hoge belasting

Dagelijks maken er tientallen of zelfs honderden mensen gebruik van een fietsenstalling in Arnhem, waardoor de fietsenrekken bestand moeten zijn tegen een zeer hoge belasting. Onze fietsenrekken hebben weinig onderhoud nodig, omdat ze van een hoge kwaliteit zijn. Klaver Fietsparkeren is in de afgelopen jaren door verschillende gerenommeerde instanties gevraagd om een passende fietsenstalling te ontwikkelen voor grote en minder grote steden. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.