Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling in Apeldoorn door Klaver

Doordat er dagelijks honderden mensen op de fiets stappen om naar hun werk, naar vrienden of naar familie te gaan, kampen veel grote steden met een tekort aan fietsenstallingen. Waar moeten immers al die honderden fietsen geparkeerd worden? Niet alleen in grote steden als Amsterdam, Den Haag en bijvoorbeeld Utrecht is een groot aantal fietsenrekken van belang, ook de fietsenstalling in Apeldoorn of Zwolle verdient de nodige aandacht. Een fiets moet snel en veilig gestald kunnen worden, als u op de plek van uw bestemming bent aangekomen.

Neem contact met ons op

Welke verschillende soorten fietsenrekken worden geplaatst?

flex-fietsoverkappingKlaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor de installatie van een fietsenstalling in Apeldoorn, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en tal van andere steden in Nederland. Onze fietsenrekken vindt u bij stations, bij onderwijsinstellingen en bijvoorbeeld op openbare plekken. Fietsenrekken komen in een groot aantal soorten voor, niet voor niets staat innovatie voorop bij Klaver Fietsparkeren. Wij ontwikkelen fietsenstallingen in Apeldoorn met enkel- en dubbellaagse fietsenrekken, afsluitbare fietsenstallingen, overkapping en bijvoorbeeld een fietsenstalling met een geïntegreerd fietsdetectiesysteem. Een dergelijk systeem komt erg goed van pas in openbare fietsenstallingen in Apeldoorn, waar fietsen maar voor een bepaalde tijd gestald mogen worden.

Bij de ontwikkeling van een fietsenstalling in Apeldoorn staat het gebruiksgemak van de fietser voorop. Dit valt onder meer terug te zien in aspecten als de veiligheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie van een fietsenstalling.

Fietsenstalling in Apeldoorn van hoge kwaliteit

Wanneer wij een fietsenstalling in Apeldoorn plaatsen zorgen wij dat deze bestand is tegen de hoge belasting van een groot aantal fietsen wat dagelijks in de fietsenstalling gestald zal worden. Zo hebben de fietsenrekken weinig onderhoud nodig! Niet voor niets kozen verschillende gerenommeerde organisaties in de afgelopen jaren voor de hulp van Klaver Fietsparkeren. Samen ontwikkelen we een fietsenstalling die fietsers hun fiets makkelijk en snel laten parkeren. Meer weten? Neem contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.