Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Hoogeveen

Nederland is het land van fietsen en daar staat ons land, naast klompen en tulpen, wereldwijd om bekend. Ook naar het werk. Slingerende fietsen bij het station en overvolle fietsenstallingen tekenen het straatbeeld in veel steden. Zo ook de fietsenstalling in Hoogeveen. Al deze fietsen moeten ergens worden gestald. De kans is groot dat ook voor uw bedrijf een passende fietsparkeeroplossing gevonden moet worden. Of u nu een klein kantoor heeft of een praktijk met niet zo veel werknemers, een fietsenstalling, in Hoogeveen staat een prachtig voorbeeld, staat altijd op zijn plaats. Klaver Fietsparkeren maakt graag een passende fietsenstalling op maat, zodat uw bezoekers en werknemers hun fiets veilig weg kunnen parkeren.

contact met ons opnemen

Veilig stallen? Dit kan in de fietsenstalling van Hoogeveen

Het is belangrijk dat fietsen veilig gestald kunnen worden, zodat de kans op diefstal wordt verkleind en fietsen onaangetast de fietsenstalling weer uit komen. Daarbij zijn stevige rekken en voldoende ondersteuning van belang. De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren maken allemaal gebruik van voorvorkondersteuning, zodat schade aan het wiel wordt voorkomen. Ook de kleinste fietsenstalling kunnen wij voorzien van de beste rekken. Opgeruimd staat netjes, en dat geldt ook voor de fietsen rondom uw kantoor of bedrijf. Dit ziet u bijvoorbeeld terug bij de fietsenstallingen in Hoogeveen op het bedrijventerrein. Met een fietsenstalling op maat kunt u klanten een veilige opbergplek geven. Op die manier laat u een goede en nette indruk achter.

Oplossingen op maat

Of u nu op zoek bent naar een fietsenstalling op maat of een uitgebreide fietsenstalling, bij Klaver Fietsparkeren bent u aan het juiste adres. Hierdoor hebben wij al talloze tevreden klanten met fietsenstallingen in Hoogeveen en omgeving. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak, kunnen wij voor elk fietsparkeerprobleem een passende oplossing vinden. Onze stallingen worden gemaakt van duurzaam thermisch verzinkt materiaal en gaan daardoor jaren mee. Ze worden standaard geleverd in de basis grijze kleur, maar kunnen in elke kleur een poedercoating krijgen. Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0528 – 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

offerte aanvragen

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.