Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling hogeschool

Als hogeschool kan het een hele opgave zijn om voor voldoende fietsenrekken te zorgen, doordat de ruimte rond een hogeschool vaak zeer beperkt is. Hoe zorgt u er momenteel voor dat de honderden studenten en medewerkers hun fiets op een veilige manier kunnen stallen? Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij het voorkomen of verhelpen van een fietsprobleem bij uw hogeschool. Samen met u zoeken we naar een fietsenstalling die qua formaat naadloos aansluit bij de beschikbare ruimte. U kunt hierbij onder meer kiezen voor een fietsenstalling met twee lagen fietsenrekken, zodat u binnen dezelfde ruimte twee keer zoveel fietsen kwijt kunt. Naast deze mogelijkheid biedt Klaver Fietsparkeren verschillende andere soorten fietsenstallingen aan voor hogescholen, universiteiten, bedrijven en tal van soortgelijke organisaties. 

Neem contact met ons op

Mogelijkheden bij ontwerp fietsenstalling

Top fietsoverkappingBij het ontwerp van de fietsenstalling voor een hogeschool dient met verschillende aspecten rekening te worden gehouden. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de beschikbare ruimte, maar ook aan de veiligheid van de fiets en fietser. Een fiets moet snel en gemakkelijk in de fietsenrekken geplaatst kunnen worden en het mag voor buitenstaanders niet mogelijk zijn om bij de fietsen te komen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de fietsenstalling afsluitbaar te maken. 

Wilt u altijd weten waar de lege plekken in de fietsenstalling zich bevinden? Maak dan gebruik van een fietsdetectiesysteem. Wij vertellen u hier graag meer over! 

Hulp van Klaver Fietsparkeren inschakelen

Klaver Fietsparkeren staat u graag geheel vrijblijvend te woord om u antwoord te geven op vragen over het ontwerp, het plaatsen of het onderhouden van een fietsenstalling bij een hogeschool. Wij helpen u van het ontwerp van de fietsenstalling tot de uiteindelijke oplevering hiervan, waarbij onze monteurs de fietsenrekken voor u zullen plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat de fietsenrekken op de juiste wijze gemonteerd worden. Meer weten? Neem contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.