Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, en daarmee een drukbezochte toeristenstad. Het is een historische stad die een interessante geschiedenis met zich meebrengt. Het toerisme evenals de ruim 157.000 bewoners van de stad zorgen samen voor een hoop fietsverkeer. Dat betekent dat een fietsenstalling in Haarlem ruim moet zijn, zodat het voldoende plaatsen kan bieden aan geparkeerde fietsen. Voor een ruime, stevige fietsenstalling van hoge kwaliteit bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij bieden een passende oplossing voor elk probleem op het gebied van fietsparkeren.

Neem contact met ons op

Uw fiets veilig en netjes parkeren

Veel mensen maken dagelijks gebruik van de fiets om boodschappen te doen, naar school of werk te gaan of om te genieten van een verfrissend fietstochtje. In drukke gebieden is het daarbij fijn dat u uw fiets veilig en netjes kunt stallen. Ook als uw bedrijf of organisatie veel werknemers heeft die met de fiets komen, is het fijn als zij hun fiets normaal kwijt kunnen. In dat geval biedt Klaver Fietsparkeren verschillende mogelijkheden voor het parkeren van fietsen. Wij plaatsen stallingen door heel Nederland, dus ook voor een fietsenstalling in Haarlem zit u bij ons goed.

Bij een fietsparkeeroplossing moet u bijvoorbeeld denken aan (afsluitbare) stallingen, overkappingen, bergingen, fietskluizen en fietsdetectiesystemen. Voor elk probleem bieden wij een passende oplossing. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van duurzame, sterke materialen. Op die manier bent u verzekerd van een lange levensduur van de fietsenstalling in Haarlem.

Uitgebreide mogelijkheden

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van Klaver Fietsparkeren? Dan kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons team van enthousiaste medewerkers staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt zich door onze specialisten ook laten voorzien van advies op maat. Op die manier komen we met een betrokken samenwerking altijd tot de beste oplossing.

contact opnemen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.