Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Groningen

Groningen, de meest noordelijke stad van Nederland met bezienswaardigheden als de Martinitoren, de Grote Markt en het Goudkantoor. Bovenal is Groningen vooral een echte studentenstad. In de stad wonen ruim 50.000 studenten, die zich allemaal per fiets verplaatsen van A naar B. Dat zorgt voor een hoop fietsverkeer en drukte in de stad. Om al die fietsen te kunnen herbergen, zijn er veel fietsenstallingen nodig. Daar komt Klaver Fietsparkeren graag bij helpen. Wij plaatsen graag een fietsenstalling in Groningen bij uw bedrijf of organisatie.

Neem contact met ons op

Een oplossing voor elk fietsprobleem

flexFietsen in Groningen kan nog wel eens voor problemen zorgen. Door al het drukke fietsverkeer is het lastig om een goede parkeerplek te vinden voor het stallen van fietsen. Daarom is het belangrijk om als bedrijf of organisatie een goede fietsenstalling in Groningen te hebben. Klaver Fietsparkeren heeft zich gespecialiseerd in het bieden van de juiste oplossingen. Met ruim 30 jaar ervaring onderscheiden wij ons op het gebied van ontwerp, duurzaamheid en dienstverlening. Onze fietsenstallingen zijn sterk, laag in onderhoud en makkelijk in het gebruik.

Bij Klaver Fietsparkeren vindt u verschillende producten en designs wat betreft fietsenstallingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan enkel- en dubbellaags fietsenrekken, overkappingen en fietsdetectiesystemen. Voor elke situatie bieden wij u een passende oplossing. Op die manier kan elke fiets veilig worden gestald.

Kwaliteit en duurzaamheid

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze fietsparkeeroplossingen worden gemaakt van sterke en stevige materialen, zodat uw fietsenstalling in Groningen nog jaren meegaat. In de fietsenrekken wordt gebruikgemaakt van voorvorkondersteuning, zodat schade aan het wiel wordt voorkomen. Wilt u meer weten over de producten en diensten van Klaver Fietsparkeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0528 – 745200. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.