Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Enschede

Enschede is met de aanwezigheid van ruim 26.000 studenten een echte studentenstad. De stad biedt een breed scala aan uitgaansgelegenheden en winkelgebieden. Dat zorgt voor een hoop toerisme en bezoekers die per fiets de stad komen verkennen. Dit fietstoerisme betekent dat een fietsenstalling in Enschede belangrijk is voor het veilig opbergen van de fietsen. Klaver Fietsparkeren is uw partner op het gebied van fietsenstallingen, fietsenrekken en fietskluizen en –bergingen.

Neem contact met ons op

Enkel- en dubbellaags stallen

Bij Klaver Fietsparkeren kunt u kiezen voor verschillende opties voor een fietsenstalling in Enschede. Heeft u weinig ruimte, dan is een enkellaags fietsenstalling misschien wel wat u zoekt. Onze enkellaags fietsenstallingen zijn geschikt voor verschillende fietsen en scoren hoog op het gebied van gebruiksgemak en veiligheid. Dubbellaags fietsparkeren komt u tegenwoordig veel tegen in de fietsenstallingen van treinstations. Dit zijn stallingen waarbij er fietsen geparkeerd kunnen worden op twee niveaus. Dubbellaags fietsparkeren is een uniek systeem dat door Klaver Fietsparkeren tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Al onze fietsenrekken maken gebruik van voorvorkondersteuning. Daardoor is er geen kans op beschadigingen en kan er geen slag in het voorwiel ontstaan.

Alle fietsenstallingen worden door ons geproduceerd met de hoogste kwaliteit materialen. Op die manier bent u verzekerd van een duurzaam product met een lange levensduur. Zo kan er nog jarenlang veilig geparkeerd worden in uw fietsenstalling in Enschede.

Dienstverlening

Niet alleen als het gaat om het plaatsen van fietsenrekken is Klaver Fietsparkeren tot uw dienst. Ook op het gebied van ander soorten oplossingen kunt u bij ons terecht. Naast fietsenstallingen vindt u bij ons ook fietsenrekken, overkappingen, afdaken, fietsboxen en fietskluizen. Zo is er voor elk parkeerprobleem een passende oplossing. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan u graag te woord.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.