Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Breda

Mensen doen er alles aan om gezonder te leven, waardoor steeds vaker voor de fiets gekozen wordt als vervoersmiddel. Hoe kan een stad, werkgever of bijvoorbeeld onderwijsinstantie ervoor zorgen dat deze honderden tot zelfs duizenden fietsen geparkeerd kunnen worden? Juist, met een ruime fietsenstalling in Breda, Amsterdam, Den Haag en andere grote steden. Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare aanbieder van kwalitatief hoogwaardige fietsenstallingen in verschillende Nederlandse steden. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende ruimte is om het merendeel van de fietsen een veilige plek te geven als u op uw werk, school of bij familie bent aangekomen.

Neem contact met ons op

Uiteenlopende modellen fietsenstallingen

Top overkappingEen fietsenstalling in Breda is vaak meer dan een fietsenrek alleen. Wij doen er alles aan om de belangen van een fietser zo goed mogelijk te verwerken in onze fietsenstallingen. Denk bijvoorbeeld aan aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Een fiets moet snel en veilig gestald kunnen worden, zonder dat u een lange tijd op zoek bent naar een beschikbare plek!

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Klaver Fietsparkeren, wat terug te zien is in de diversiteit aan fietsenrekken die we aanbieden. Een fietsenstalling kan bijvoorbeeld een enkel- of dubbellaags fietsenrek hebben, er kan een overkapping gemaakt zijn, sommige fietsenstallingen zijn afsluitbaar of het fietsenrek in de fietsenstalling beschikt over een fietsdetectiesysteem. Een fietsdetectiesysteem wordt veel gebruikt in openbare fietsenstallingen, waar fietsen vaak maar voor een bepaalde periode gestald mogen worden. Zo wordt voorkomen dat de fietsenstalling voortdurend vol staat met fietsen die niet meer gebruikt worden.

Kwaliteit als speerpunt bij fietsenstalling in Breda

Doordat dagelijks honderden fietsers gebruik maken van de fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren, kiezen wij voor materialen van een hoge kwaliteit bij de productie van onze fietsenrekken. Zo zijn de fietsenrekken bestand tegen een hoge belasting en hebben ze nauwelijks onderhoud nodig. Wilt u meer weten over de verschillende producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.