Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Assen

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden alsmaar belangrijkere begrippen in de maatschappij van tegenwoordig. Het gebruik van de fiets wordt daardoor steeds meer gestimuleerd, en hier is natuurlijk niets mis mee. Fietsen is duurzaam, milieuvriendelijk en ook nog eens hartstikke gezond. Echter, meer fietsen in de stad vragen om meer plaatsen om ze te kunnen stallen. Zo ook bijvoorbeeld in de stad Assen. Een fietsrek van Klaver Fietsparkeren voorkomt dat er geen plek meer is om te parkeren in uw stad.

De kracht en kwaliteit van Klaver

Klaver Fietsparkeren is al meer dan 30 jaar een toonaangevende naam in de wereld van de fietsparkeeroplossingen. Door onze benadering en de kwaliteit van onze producten, leveren wij al jaren de perfecte oplossing voor iedere situatie. In een wereld waarin duurzaamheid van steeds groter belang wordt, kan uw stad, locatie of bedrijf niet achterblijven. Fietsen wordt zeer gestimuleerd, maar er moet wel ruimte zijn om al deze extra vervoermiddelen te stallen. Dit was voorheen ook een probleem in de stad Assen. Een fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren is dan wat u zoekt. Wij gebruiken louter duurzame materialen, wat de milieuvriendelijkheid van onze producten zeer ten goede komt. Onze rekken, zowel enkel- als dubbellaags, zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. Dit betekent dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat de fietsenstalling, in Assen bijvoorbeeld, nog jaren mee zal gaan.

Verscheidene mogelijkheden

Klaver Fietsparkeren biedt naast hoge kwaliteit en duurzaamheid ook een zeer ruim assortiment fietsenstallingen. Ons enkellaags Krait Fietsparkeersysteem is bijvoorbeeld ideaal voor een stedelijke omgeving of bij kantoorpanden en op bedrijfsterreinen. De fietsenstallingen in Assen zijn hier een mooi voorbeeld van. Het strakke design past goed in het straatbeeld, terwijl de fietsenstalling tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk is. Op plekken waar de ruimte beperkter is, zoals bijvoorbeeld op stations en in fietskelders, is ons 2ParkUp-systeem dé oplossing. Door het etagesysteem kan de beperkte ruimte optimaal benut worden, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid in het geding komt. Heeft u interesse in een fietsenstalling, in Assen en omstreken bijvoorbeeld, van Klaver Fietsparkeren? Neem contact met ons en vind met ons de perfecte oplossing.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.