Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Arnhem

Voor een kleine of grote fietsenstalling in Arnhem bent u met uw samenwerking met Klaver Fietsparkeren verzekerd van een gepast resultaat. De fietsparkeersystemen van Klaver Fietsparkeren worden namelijk samen met u, als opdrachtgever, op maat gemaakt. Heeft u ruimte nodig voor heel veel fietsen, maar tegelijkertijd weinig ruimte voor de stalling? Daar is Klaver Fietsparkeren al 30 jaar bekend mee; wij geven u dan ook graag ons deskundige advies om vervolgens tot de meest effectieve oplossing te komen voor uw fietsenstalling in Arnhem.

Neem contact met ons op

Een passende fietsenstalling in Arnhem

Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan in heel Europa. Door deze internationale ervaring hebben wij al met tal van problemen te maken gehad. In de ene stad zijn er bijvoorbeeld erg veel zwerffietsen, maar in de andere stad worden er weer veel fietsen gestolen. Op de ene plek is er ruimschoots ruimte, maar de andere plek moet het doen met enkele vierkante meters voor tientallen fietsen. Samen met u gaan we graag in gesprek om te achterhalen wat uw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn en hoe we uiteindelijk een passende fietsenstalling voor u in Arnhem kunnen maken.

Schadevrij fietsparkeren

Dat uw bezoekers, klanten, studenten, werknemers, of inwoners bij het stallen van hun fiets ervan verzekerd zijn dat hun fiets met zorg en beleid veilig geparkeerd wordt, vinden wij zeer belangrijk. Daarom werken wij alleen met fietsparkeeroplossingen waarbij veiligheid voorop staat. Onze fietsparkeersystemen voorkomen zo dat fietsen ongewenst worden meegenomen én dat fietsen niet beschadigd raken.
Schadevrij fietsparkeren is mogelijk door voorvorkondersteuning van uw fietsenstalling in Arnhem. De voorvorkondersteuning ‘klemt’ de fiets, zonder dat hierbij de fietsenband vastgeklemd wordt. Dit betekent dat de wielen van fietsen niet gaan vleugelen en de gestalde fietsen dus schadevrij blijven.

Meer informatie?

Meer informatie kunt u vinden op onze website. Daarnaast kunt u te allen tijde bij vragen of advies telefonisch contact met ons opnemen, op het nummer: 0528-745200. Of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.