Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Arnhem

Fietsenstalling in Arnhem laten plaatsen

Voor een kleine of grote fietsenstalling in Arnhem bent u in samenwerking met Klaver Fietsparkeren verzekerd van een gepast resultaat. Op de Nederlandse straten kom je vaak kapotte fietsen, lekke banden of verbogen spaken tegen. Veel van deze mankementen worden veroorzaakt door slechte fietsenstallingen die de fiets op een verkeerde manier stallen.  De fietsparkeersystemen van Klaver Fietsparkeren worden samen met u, als opdrachtgever, op maat gemaakt en bezoekers kunnen hun fiets veilig stallen.

Heeft u bijvoorbeeld ruimte nodig voor heel veel fietsen, maar tegelijkertijd weinig ruimte voor de stalling? Daar is Klaver Fietsparkeren al 30 jaar bekend mee; wij geven u dan ook graag ons deskundige advies om vervolgens tot de meest effectieve oplossing te komen voor uw fietsenstalling in Arnhem.

Vraag een offerte aan Contact opnemen

Een passende fietsenstalling in Arnhem

Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan over de hele wereld. Door deze internationale ervaring hebben wij al met tal van problemen te maken gehad. In de ene stad zijn er bijvoorbeeld erg veel zwerffietsen, maar in de andere stad worden er weer veel fietsen gestolen. Op de ene plek is er ruimschoots ruimte, maar de andere plek moet het doen met enkele vierkante meters voor tientallen fietsen. Samen met u gaan we graag in gesprek om te achterhalen wat uw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn en hoe we uiteindelijk een passende fietsenstalling voor u in Arnhem kunnen maken.

T-hide

Fietsenrekken voor veel of weinig fietsen

Niet elk bedrijf heeft hetzelfde aantal medewerkers of bezoekers dat op de fiets komt. Daarom hoeft ook niet altijd elke fietsenstalling even groot te zijn. Ook voor een kleine fietsenstalling biedt Klaver Fietsparkeren de nodige uitkomsten. U kunt bij ons kiezen voor dubbellaagse fietsenrekken, maar ook enkellaags fietsparkeren met behulp van een fietstalling behoort tot de mogelijkheden. Al onze fietsenstallingen worden gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor ze erg stevig zijn en lang meegaan.

Op die manier maakt u gebruik van een duurzaam product, waar veel mensen blij mee zullen zijn. In een stalling staan fietsen namelijk veiliger, steviger en is de kans op beschadigingen en diefstal kleiner. Ook biedt Klaver Fietsparkeren de mogelijkheid om een fietsdetectiesysteem in een fietsenrek te installeren. Met een fietsdetectiesysteem brengt u binnen een korte tijd in kaart waar zich de lege plekken in een fietsenstalling in Arnhem bevinden. Dit bevordert de doorstroom van fietsers en voorkomt dat mensen een lange tijd moeten zoeken naar een vrije plek.

Bekijk onze fietsenstallingen

Schadevrij je fiets stallen

Dat uw bezoekers, klanten, studenten, werknemers, of inwoners bij het stallen van hun fiets ervan verzekerd zijn dat hun fiets met zorg en beleid veilig geparkeerd wordt, vinden wij zeer belangrijk. Daarom werken wij alleen met fietsparkeeroplossingen waarbij veiligheid voorop staat. Onze fietsparkeersystemen voorkomen zo dat fietsen ongewenst worden meegenomen én dat fietsen niet beschadigd raken.

Schadevrij fietsparkeren is mogelijk door voorvorkondersteuning van een fietsenstalling. De voorvorkondersteuning ‘klemt’ de fiets, zonder dat hierbij de fietsenband vastgeklemd wordt. Dit betekent dat de wielen van fietsen niet gaan vleugelen en de gestalde fietsen dus schadevrij blijven.

Meer informatie over de fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren?

Ruim 30 jaar ervaring in het vak maakt ons de uitstekende partner op het gebied van fietsparkeren. Wilt u weten op welke manier u de fietsenstalling voor uw kantoor of gebouw het beste kunt plaatsen of wat er nog meer allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. Wij houden van een persoonlijke aanpak en bekijken elke situatie apart. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528 – 74 52 00 of door een e-mail te sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl

Offerte aanvragen Bel ons nu

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.